Jump to content

cysculptor

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cysculptor

  1. arkadaşım bende exe dosyası çıktı nnasıl yükleyeceğim bunu acaba.
  2. galiba tnc vistadan desteği çektiniz kimse cevap vermiyor insanı meletiyorsunuz.
  3. arkadaşlar hp 3745 yazıcıyı bir türlü tanıtamadım lütfen yardım driver indirdim ama olmadı. arkadaşlar sorular hep havada kalıyor yardım eden yok mu.
  4. slm bende sis sata raid 010 harddisk var bu hardisk katılımsız kurulumu kabul etmiyor ne yapmam gerekir. ben formatı f6 ile girip disketle yapıyordum ama katılımsız kurulum da olmuyor yardım lütfen.
  5. nero 7 kurulmadı kurulurken hata verdi. Şu anda da kaldıramıyorum. Birçok program denedim olmadı. Nero 8 yükseltmesini de yapmadı. ne yapabilirim lütfen yardım.
  6. vistada yeni oluşturduğum klasörlerin adını değiştiremiyorum sürekli dosya veya klasör yok diyor yardımcı olursanız sevinirim.
  7. harddisk sis sata g72-sis010 normal formatta disket istiyor ve bu şekilde format atıyorum ama tncde disket istemeden formata geçiyor ve kurulumdan sonra tekrar başladığında windows açılmadan mavi ekrana düşüyor yani başlamıyor sata disk yüklenemedi diyor format gerçekleşmiyor çok denedim ama sonuç olumsuz...
  8. çok aydınlattın sağol. zaten baktım onlara ama başarılı olamadın oyüzden sordum..
  9. merhaba arkadaşlar ben sata harddiske tnc kuramadım . normal kurum işlemi bittikten sonra mavi ekran geliyor windows başlamıyor nasıl kuruluyor acaba
×
×
  • Create New...