Jump to content

kerim123

Üye
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • ankara

Recent Profile Visitors

540 profile views

kerim123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. arkadaşlar ben bunu yapabileceğimize inanıyorum.actronis true image programı ile boyle birşey mümkün olabilir...
  2. sayın atam elimize, bizler, gençlere emanet ettiğin bu ülkeyi senin geçliğe hitaben yolunda ilelebet yücelteceğime,her karışı kanla sulanmış vatan topraklarımız, altında yatankefensiz şehitlerimizin cesetlerini düşman askerine çiğnetmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine and içerim.
  3. bende bu problemi sadece ben yaşıyorum zannediyordum. arkadasım bunun çözümü öle kolay deil çünki virüs önce kendini windowsa yazıyor yani aynı anda iki flash diski takmana gerek yok virüs kendini senin windowsuna çoktan yazmıştır. ve bu işlemden sonrası daha kötü. çünki virüs her taktığın flash diske bulasıyor ve virüslenmiş flash diski her taktığın temiz windowsa yazıyor. sonrasında virüs zamanla çeşit değiştirerek boyutunu olağanüstü gösteren dosyalar yaratıyor.(orn benim telefonun 512 lik hafıza kartına 532 terabayt boyunda 500 küsür tane dosya atmıştı.) bunun çözüm yolu ise 1windows cd sini takıcan 2virüslü flash diskleri ve yerel disk c yi ham hale getircen 3windowsu yenden kurcan 4flash diskleri biçimlendircen bu kadar.
  4. arkadas smss.exe dosyasını reshacker ile aç oradan editleyebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur
  5. ya kardeş ben dediklerini yapmaya hazırım ama ilk adımda sağ yıklıyom sonra edit diyom ama baska bi ekran cılıo orayı nası yapcas yaaa
×
×
  • Create New...