Jump to content

technoyoung

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by technoyoung

  1. MSI H97 PC Mate        Anakart Intel Core i5 4590        İşlemci MSI R9 380 GAMING 2 GB 256 BİT DX12 EKRAN KARTI Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast  BELLEK (RAM) Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N 600W         KASA WD 3.5″ 1TB Caviar Blue        HDD Kingston 120 GB V300 SERİES    SSD BU ŞEKİLDE 3000 TL YAKLAŞIK FİYATI OLUYOR . AMA MONİTÖR DE ALMAK İSTİYOSAN SSD DİDEN VAZGEÇEBİLİRSİN. VEYA DİĞER BİLEŞENLERDEN KISABİLİRSİN. MONİTÖR ALMAK İSTİYOSAN BİLGİ VERİN . BU YORUMA CEVAP OLARAK BİLGİ VERİN. ONA GÖRE YARDIM ETMEYE ÇALIŞIRIM.
  2. dostum https://www.plop.at/en/bootmanager/download.htmlburdan güncel sürümlerden indir. Sanal pc ni bu iso dosyasından başlat. sonra artık neyle boot edeceksen ona tıkla eğer hata alırsan sağ alt tarafta pc ye takılı aygıtlar geliyor. Genellikle bazı aygıtlar disconnect oluyor connect yap. Tekrar neyle boot edeceksen o seçeneğe tıkla.
  3. Dostum YUMİ ye ne gerek var. Sitede  blue_life abimiz, üstad ,hocamız Multiboot menü oluşturmayı adım adım anlatmış.    http://www.tnctr.com/topic/100852-cd-dvd-usb-hdd-icin-multiboot-hazyrlamak/   Buyur . Sitede nt6 ve nt5 oluşturmayı da anlatmış blue_life.  Eğer yazılı biçimde anlamadıysan youtube de videoyla bi arkadaş anlatmış    https://www.youtube.com/watch?v=RsCkw7n_2AA ----> burda usb yi bootable yapmayı ve NT5 i anlatıyor.    https://www.youtube.com/watch?v=SIzy58z3ia0----> bu NT6 yani windows 7 - 8 - 8.1 - Vista oluşturmayı anlatıyor.     Sadece bi konuda bişey hatırlatıcam. Windows Xp nin multiboot kodları zaten nt5 işlemi bittikten sonra not defterinde geliyor. Ama NT6 da birden fazla kod var. Bazı kodlar 1.disk ile 2.diskin yerini değiştirmiyor. Sana örnek kod vereyim. Bunu blue_life da örnek kod olarak vermişti,   title Windows Vista/Win7 Kurulumu (ISO) \n Iso dosyasından önyükleme yapar geometry (hd1) && map (hd0) (hd1) && map (hd1) (hd0) && map --hook set ISOFILE=/NT6/WIN7.ISO ls %ISOFILE% || find --set-root --ignore-floppies %ISOFILE% map %ISOFILE% (0xFF) map --hook root (0xFF) chainloader (0xFF)/BOOTMGR || chainloader () boot NT6 konusunu burdan okumanı tavsiye ederim. http://www.tnctr.com/topic/159142-iso-dosyasyndan-vista-wi7-win8-kurulumu/
  4. Driver Pack Solution un 9-10 gb lik driver programı var indir onu bak rahatına :D
  5. Köylü hocam bu sistem yedeklemesi için hangi programı kullanıcaz ve nasıl kullanıcaz kısaca bi anlatsanız çok iyi olur. :D Bu arada çok güzel çalışma ellerine sağlık 
  6. Dostum ne vistası ya. Windows 10 çıkmak üzere. Millet 7 yi bile yavaş yavaş bırakıyor. Git 8.1 Pro kullan rahatına bak.
×
×
  • Create New...