Jump to content

erdal4444

Üye
  • Posts

    759
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by erdal4444

  1. relati7ity, Bir saat önce yazdı:

     

    Bunu söylemek istemedim üstadım. Youtube veya Spotify. Altyapısı gereğince mp3 320 kbps'nin üstünde kalite sunamaz. Şuan flac kalite sunan kaynaklar sırasıyla şöyledir; iTunes, Deezer, Qobuz. Ben bu üçünü orijinal .flac sunabilen platformlar olarak söylüyorum. Bunların dışında Youtube'den indireceğiniz müzik dosyası için, hangi progran olursa olsun. Uzantı değişir ama kalite değişmez. 320 kbps Mp3 ü geçemez. ( Altyapısı desteklemiyor Youtubun ya da spotify'nin) Sizin yolladığız spek görüntüsüde bunu kanıtlıyor aslında .. Saygılarımla abi.

    Anladim ustat.saygilar👍

    • Like 1
  2. Flac 320 kbps ses kalitsini her cihazda almaniz imkansiz.sitelerden 320 flac adi altinda indireceginiz muziklerde standart ses kalitesini verir.mp3 sonucta sikistirilmis seslerdir.ekstra programlar kullanip kaliteyi yukseltebilirsiniz ama yine mp3 sonucunu alirsiniz..kaliteli ses sisteminiz varsa nette arastirarak flac muzikler indirebilirsiniz..

    • Like 1
  3. Anakartinin kuzey veya guney chipsetinde ariza var.ama yüksek ihtimal güney chipseti..hdd gözükmuyor yada sistem hemen cökuyorsa sebep budur....

  4. Arkadaslar elimizde iyi bir mikserimiz var.tum aparatlari taktik.tik tok yayini yapacagiz.kablo ile laptopun kulaklik cikisindan yayina ses gidiyor.mikrofonda sesimiz gitmiyor sorun bu..kulakliga mikrofondan sesimiz gidiyor.yayina gitmemesi normal mi..yada laptopun kulaklik girisinden ve mikrofon girisinden ayni anda tek kabloyla mi baglanmak gerekir..

×
×
  • Create New...