Jump to content

turk0011

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About turk0011

Recent Profile Visitors

214 profile views

turk0011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. MAC için önerebileceğiniz aktivasyon yöntemi var mı?
  2. Aynen artık çıkıyor. Benim sürümler volume kms de lisanslarım gözüküyor. VİSİO da dahi aynı uyarılar çıkıyor... Resimler : https://ibb.co/CscqWBW https://ibb.co/3WJ9hnd
  3. Artık office yazılımı güncelleme ile ürün lisanslı gözüksede yukarıda orjinal ürün kullanın mesajı çıkartıyor. Yabancı forumlarda da konuşuluyor. O uyarıyı kapatabiliyoruz. Herhangi bir kullanımı engelleme yapmıyor. Ama hoş bir durum değil. 1.) https://prnt.sc/1032ewa 2.) https://prnt.sc/1032f6a 3.) https://prnt.sc/1032ffc C \ Program Files \ Microsoft Office \ root \ office16 LICENSE NAME: Office 19, Office19ProjectPro2019VL_KMS_Client_AE edition LICENSE DESCRIPTION: Office 19, VOLUME_KMSCLIENT channel BETA EXPIRATION: 1.01.1601 LICENSE STATUS: ---LICENSED--- REMAINING GRACE: 178 days (257172 minute(s) before expiring) Last 5 characters of installed product key: PKD2B Activation Type Configuration: ALL DNS auto-discovery: KMS name not available KMS machine registry override defined: ****.****.com:1688 Activation Interval: 120 minutes Renewal Interval: 10080 minutes KMS host caching: Enabled Yani lisansımız var ama office ve windows son güncelleme sonrası birçok kullanıcı bir uyarı mesajı alıyor. Bunu kapatmanın yolu sadece gizlemenin bir yolu var. Oda herhangi bir office uygulamasını açıp, seçeneklere girmek oradan birkaç gizlilik ayarını değiştirmek. Ancak bunu yapınca bazı çok ufak özellik devre dışı kalıyor. Mesela onedrive bağlantısı doğrudan office ile çalışmıyor. Gizlik ayarından kapatın: https://prnt.sc/103nxif Büyük ihtimalle bunu tool ile yüklediğimiz için, C \ Program Files \ Microsoft Office \ root \ office16 son güncelleme sonrası tespit ettiğini söyleyenlerde var.
  4. ONLINE AKTİVASYON yöntemi ile lisans yaptım. 180 gün sonra otomatik tekrar lisansı alıyor mu? Yoksa manuel olarak tekrar mı lisans işlemi yapacağım. No Instance(s) Available. The system cannot find the batch label specified - GVLKRetail-OEM_Key The system cannot find the file bin\editions. Core x64 KMS38Dijital Lisans Aktivasyon yontemi desteklenmiyor. Devam etmek icin bir tusa basin... dijital lisans yöntemi yukarıdaki uyuarıyı veriyor. O yüzden sordum.
  5. teşekkürler bunun dışında adobe diğer programlar için etkinleştirme aracı var mı? Haziran güncellemesi geldi eski etkinleştirme araçları işe yaramaz oldu.
  6. - Temp klasörüne çıkartılan dosyaların rastgele isimde bir klasöre çıkartılması sağlandı, böylece ihtiyaç halinde KMS Suite script dosyası aynı anda birden çok açılabilir hale geldi. (Bir önceki versiyonda da birden çok açılabiliyordu ancak hata veriyordu) Bunun ne gibi bir avantajı var. Neden aynı anda iki dosya açmak isteyeyim.
  7. Rus - Çin sitelerinde paylaşılan bu dosyada adınızı görmek gurur verici. çok teşekkürler.
×
×
  • Create New...