Jump to content

Abart

Banned
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Abart

Recent Profile Visitors

225 profile views

Abart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sistem marka logosu ile açılıyorsa uefi kurulum gerçekleşmişdir.Yada kurulu hdd gpt formatta ise işlem tamamdır. Elimde ACER ES1-111M-C064 NOTEBOOK var sadece uefi kurulum yapılabiliyor.Ekran açılışında Explorer Limite yazıyor :) Bazı cihazların bios ayarı basitken bazıları çok karmaşık olabiliyor.Bazı cihazlarda sistemi kapatmadan bios bile girilmiyor yeniden başlatında uefi aktif olduğu için 3 sn de açılıyor pc bios girilemiyor bazen :) Uefi amacı güvenlik hız değil aslında cihaz hiç kapanmıyor yeni bir uyku modu gibi birşey :)
  2. Uefili kurum yapmak için usb fat32 olarak biçimlendirip Windows 8 üzeri x64 içieriğini kopyalamanız Biosda ayar eğer değişmişse uefi olmalı legalcy uefi değil. Daha önceki sistem uefisiz ise bütün bölümleri silerek yeniden bölüm oluşturarak kurmak olacakdır.Yada partion programları kullanmanız gereklidir. Sisteminiz açılışda marka görüntüsü ile açılıyorsa uefi moddadır Windows mavi pencere logosu varsa legalcy moddadır.
  3. @KintaRo ait örnek c# aio çalışması mevcut onu biraz geliştirse yeterli bence :)
  4. Windows 7 X64 serilerine Uefi Ekleme nasıl yapılıyor forum katılımsız kurulum desteğe bakdım. Forumda hazır olanlar var ama kendim de yapmak istiyorum hangi dosyalar eklenmesi gerekiyor.
  5. @BlueLife ait Easy Context Menu sahiplik alarak elle silmek daha sağlıklı.
  6. Kodlarında hata vardır kararsızlık özetle.Burda herkes paylaşım yapıyor vermedin kodlarda sitede mevcut yardımcı olmak istiyenleri lanet ettirdiğine emin ol.
  7.   Windows 7 64 bite hangi dosyalar eklenmesi gerekiyor install.wim içine anlatım yapmanız mümkünmüdür. Boot.wim win 8 serisi ile kuruluyor sadece install.wim hangi dosyaları eklememiz gerekli.
×
×
  • Create New...