Jump to content

2020

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Türkiye

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

2020's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputation

  1. Biride dememiş metdown ve spectra açıkları. Windows 10 1703 üstü tüm sürümlerde işlemci hızı 100 de 50 ye yakın düşüyor. Amd alın her işlemci serisi için anakart değişmez. Yada bekleyin arm tabanlı pc toplayın.(Ekonomik pc için)
  2. Umarım ihtiyahaç sahibi kişilere adak paylaşımı ulaşır.
  3. @deli_petro06 en ufak kırıcı lafım yoktur,özür dilerim. Adak yapan arkadaşa da Allah kabul etsin dileğiyle.
  4. @deli_petro06Kendi fiziksel engeli yoksa dağıtması gerekir. Adak yapan arkadaşa da Allah kabul etsin dileğiyle.
  5. Kafanıza takmayın çoğunuz geçirmiş haberi bile olmamıştır. Misal hasta olanların çoğu toplu taşıma kullanıyor bilinçli, ben oldumsa herkes olsun kafası. ilk önceleri doğal oluşum olabilir diye düşünüyordum. insanlığın fişini çektiler bence.
  6. Bu yöntem internetten indiriyor özetle hazır winpe. aomei en önemli başarısı acronis den 2 yıl önce uefi sorunu winpe ile atlatmasıdır.
  7. System32/config klasörü içindeki Windows regedit değerleridir. Gimagex ile orijinali ile değiştir. Windows çalışacak ama regedit değeri bağlantılı uygulamalar varsayılan değerde çalışacaktır.
  8. Dosya çaprazlama hash doğrulaması yaptıysa kısaca bulut sistemi uyguluyordur. Bulut hizmeti aslı aynı dosya vs serverde yer işgal etmesini engellemek. Belki internet anomisi olmuştur, internet sağlayıcın hızlı yüklemişte olabilir.
  9. Syrep sıkıntılı driver tanıtırsan reel makinede sorun yaşatıyor. Ntlite 2014 beri takip ediyorum, winreducer daha başarılı. Pc kurarken oem yükleme yoksa, yükleme bittiğinde restart yaptığında herzaman usb çıkarmanızı ve yazıcı, telefon paylaşımda olmasa bile takılı olmasın,sürücü harf sorunuda yaşamazsınız. Windows aktif olan partijon ve usbye ön harf veriyor sadece.Bu yüzden kurulu birim C usb ise D oluyor. Windows vistadan beri pek değişen yok, yükleme ekranı bitince yeniden başladığında driver taraması yapar. Çalışan Winpe ile dism++ denemeni tavsiye ederim işini fazlasıyla yapıyor.
  10. 2020

    @katsu normal üye olmasını talep ediyorum.

    Pasif üyelik mesaj sayısı 5 e indirebilirsiniz.

  11. Autoit eski sürümler. Sürümlerden birini indirip 7-zip Klasöre çıkartıp portable kullanabilirsiniz.
×
×
  • Create New...