Jump to content

2020

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2020

  1. Biride dememiş metdown ve spectra açıkları. Windows 10 1703 üstü tüm sürümlerde işlemci hızı 100 de 50 ye yakın düşüyor. Amd alın her işlemci serisi için anakart değişmez. Yada bekleyin arm tabanlı pc toplayın.(Ekonomik pc için)
  2. Umarım ihtiyahaç sahibi kişilere adak paylaşımı ulaşır.
  3. @deli_petro06 en ufak kırıcı lafım yoktur,özür dilerim. Adak yapan arkadaşa da Allah kabul etsin dileğiyle.
  4. @deli_petro06Kendi fiziksel engeli yoksa dağıtması gerekir. Adak yapan arkadaşa da Allah kabul etsin dileğiyle.
  5. Kafanıza takmayın çoğunuz geçirmiş haberi bile olmamıştır. Misal hasta olanların çoğu toplu taşıma kullanıyor bilinçli, ben oldumsa herkes olsun kafası. ilk önceleri doğal oluşum olabilir diye düşünüyordum. insanlığın fişini çektiler bence.
  6. Bu yöntem internetten indiriyor özetle hazır winpe. aomei en önemli başarısı acronis den 2 yıl önce uefi sorunu winpe ile atlatmasıdır.
  7. System32/config klasörü içindeki Windows regedit değerleridir. Gimagex ile orijinali ile değiştir. Windows çalışacak ama regedit değeri bağlantılı uygulamalar varsayılan değerde çalışacaktır.
  8. Dosya çaprazlama hash doğrulaması yaptıysa kısaca bulut sistemi uyguluyordur. Bulut hizmeti aslı aynı dosya vs serverde yer işgal etmesini engellemek. Belki internet anomisi olmuştur, internet sağlayıcın hızlı yüklemişte olabilir.
  9. Syrep sıkıntılı driver tanıtırsan reel makinede sorun yaşatıyor. Ntlite 2014 beri takip ediyorum, winreducer daha başarılı. Pc kurarken oem yükleme yoksa, yükleme bittiğinde restart yaptığında herzaman usb çıkarmanızı ve yazıcı, telefon paylaşımda olmasa bile takılı olmasın,sürücü harf sorunuda yaşamazsınız. Windows aktif olan partijon ve usbye ön harf veriyor sadece.Bu yüzden kurulu birim C usb ise D oluyor. Windows vistadan beri pek değişen yok, yükleme ekranı bitince yeniden başladığında driver taraması yapar. Çalışan Winpe ile dism++ denemeni tavsiye ederim işini fazlasıyla yapıyor.
  10. 2020

    @katsu normal üye olmasını talep ediyorum.

    Pasif üyelik mesaj sayısı 5 e indirebilirsiniz.

  11. Autoit eski sürümler. Sürümlerden birini indirip 7-zip Klasöre çıkartıp portable kullanabilirsiniz.
  12. #NoTrayIcon #RequireAdmin MsgBox(64, "2020","Hosts Editor") ShellExecute("notepad.exe" , @SystemDir & "\drivers\etc\hosts") Notepad ile hosts düzenliyebilirsiniz. Konu içeriği değiştirilmiştir.
  13. https://www.winreducer.net/ Winreducer X7-X8-X8.1 serisi final sürüme ulaşmıştır. Winreducer X10 sürümü sürekli güncellenmektedir. Not: Aktivasyon istediğinde iptal diyeceksiniz. SOFTWARE bölümünde eklentileri download etmeyi unutmayınız. (64 bitte de 32 bitten daha büyük bir imajınız olacakdır.) Silinecek Bileşenlerin Tahmini Boyutu 1-Windows update silmeyiniz ve kapatmayınız.Yaptığım testlerde msi dosyaları kurulmuyor ve Windows lisanslama sorunu çıkıyor. 2-Bileşen silmek için Remover tıklıyarak seçebilirsiniz. 3-Dillerden ingilizceyi silmeyeniz. (Format atma özelliğini kayıp ediyor.) 4-Modem Driverini Silmeyiniz telofondan usb ile internete bağlanamazsınız. WinReducer install.wim silinenlerin tahmini boyutarı. Gimagex Türkçe @xarax ait Türkçe gimagex çalışmayı kullanabilirsiniz. http://freshdragon.blogspot.com/2013/11/GImageX.html?m=1 https://www.mediafire.com/?2mztw0lx52pktzw MD5: 8046506B34446A93D74EF004E53DD526 Konu Dışı içerik Alternatif driver yedekleme ve geri yükleme programı. Türkçe desteği tam ve ücretsizdir. Driver güncelleme özelliği mevcuttur. Eksik driverleri listeler. Kullanımı basit ekran görüntüsü alma özelliği mevcuttur. Birçok ücretli programdan daha başarılıdır. https://www.3dpchip.com/3dpchip/index_eng.html Apkshellext2 Pcde android uygulamalarının görünmesini sağlar. https://www.apkshellext.com/
  14. @efe34 Kaynak konulara eklermisin. Bunlar ülke nüfusu. Türkiye sürekli göç alan bir ülke bu yüzden kanunlar atıl kalıyor.
  15. Bence bütün piramit ve mumyalama teknolojisi; Altay halkları devletlerine ait. Veba benzeri hastalıklar ve kıtlık sonucu göçebe hayata geçinildigine inanıyorum.
  16. #NoTrayIcon #RequireAdmin MsgBox(64, "2020","Pc Kurtarma Ekranı & Pc Yeniden Baslar..!") Run("shutdown /o /r -t 05") Bu kısa örnek pc kurtama ekranına geçiş yapar . Sürücü imzası kapatabilir, bios uefi ayarlarına ulaşabilir, ön yüklemeyi onarabilirsiniz. İsteyen Cmd.exe üzerinden kodu çalıştırabilir.(shutdown /o /r -t 05) 05 yeniden başlat saniyesini bellirler isteyen 00 yapabilir.
  17. 2020

    Aurora Store

    https://f-droid.org/en/packages/com.aurora.store Aurora Store Google hesabı olmadan Google üzerinden apk indirmenizi sağlar.
  18. http://www.kare-net.de Türkçe desteği gelmiştir. İnternet açıkken uygulayınız.(scriptlere ait programlar indirilmesi için.) Lütfen msdn Windowslarla deneyeniz. Diğer metot winbuilder kadar olmasada basit ve sadedir. Zip klasörü C:\ adresine çıkartınız. Tools klasoru içerisine 7-Zip ait 7z.dll ve 7z.exe atmanız gereklidir. Windows 8-10 serisinde .iso mount özelliği aktiftir. Bazı uygulamalar çalışmadığında eksik .dll gimagex ile system32 artarak çözmüştüm şimdiki sürümler belki bu eksiklik giderilmiş olabilir. @xarax ait Türkçe gimagex çalışmayı kullanabilirsiniz. http://freshdragon.blogspot.com/2013/11/GImageX.html?m=1 https://www.mediafire.com/?2mztw0lx52pktzw MD5: 8046506B34446A93D74EF004E53DD526
×
×
  • Create New...