Jump to content

Madman52

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Madman52

  1. Harici Hardisk'te hata veriyor. Harici harddiske kurulum mu yapılmıyor?
  2. 180 günde bir yapmam mı gerekecek kalıcı hale getiremez miyiz
  3. Hocam Programın kullanımı ile ilgili anlatım videosu var mı? Bir de ben win 7'de denedim 180 günlük yaptı. Bunu kalıcı olarak ne yapmam lazım
  4. Hocam kusuruma bakmayın çok fazla anlamadığım için sizleri de yoruyorum. Bana Bu yapmış olduğunuz sisteme uyumlu iso'lu halleri windows 7, 8.1 ve 10'un tüm sürümlerinin bulunduğu linkerli verebilir misin? . Ben oradan tek tek indirsem Lütfen hakkınızı helal edin. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  5. Modifiyeli işletim sistemleri sitede mevcut mudur Hocam bir de fat32 olduğu için yüksek boyutlu dosya atamıyoruz. Bunu nasıl çözebilirim?
  6. Peki hocam son bir sorum daha olacak. ISO dosyalarını attım. Herhangi bir Windows sürümünde format atınca otomatik crack yapacak mı? Yoksa bizim manuel olarak crack yapmamız mı gerekecek?
  7. Peki hocam ISO klasörünün içine atmam yeterli değil mi? Bir de 16 veya 32 GB USB bellek kullanırsam GB boyutu düşer mi? Çünkü 16 USB bellekle denedim belleğin boyutu düştü. Düşmemesi için ne yapmalıyım
  8. Hocam iyi günler. Kurulumu yaptım. Usb ile format isterken iso olarak yapmak istiyorum. Lakin Windows sürümlerinin iso dosyalarını bulamadım. Acaba kendim Manuel olarak mı atmam gerekiyor?
×
×
  • Create New...