Jump to content

Leather53

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

562 profile views

Leather53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Öncelikle herkese merhaba dvd arşivimden dosyalarımı bilgisayarıma attım uzun zamandır dvd diski açmamıştım.2011 den beri içindeki dosyaların çoğu çalışıyor lakin 2 adet .wmv formatındaki videoyu çalıştırdığımda görüntüde hiç sorun yok lakin ses çıkmıyor.bir kaç video onarma programı ile düzeltmeye çalıştım ama nafile sesi bir türlü çıkmıyor.aynı klasörde aynı uzantıda ki dosyalar takır takır çalışıyor bu videolardaki sesleri hangi program aracılığı ile düzeltebilirim önerilerinizi bekliyorum.
  2. üstad eline sağlık yeni kurulum yaptım sistem gayet güzel lakin klavye sorunu yaşadım vaio modelde jkluıo ya basınca 123456 çıkıyor nasıl düzeltebilirim bir bende böyle sanırım
  3. üstadlar öncelikle önerileriniz için çok teşekkürler.ilk denememi 8.1 ile yaptım lakin verim alamadım ayrıca hiç sevmediğim win sürümüdür kendisi.temiz ve hızlı bir win7 bakıyorum şimdi.
  4. Üstadlar merhaba elime amerikadan alınmış sony waio eski bir laptop düştü.üretildiğinde piyasaya vista sürümü ile sürülmüs.kendisinden çok bir beklentim yok ufak tefek işlerimi göreyim yeter diyorum.içine temiz bir win7 kurmak istiyorum lakin aktivasyon*güncelleme*driver vs ugrasmak istemiyorum.sizce en verimli hangi sistem ile kullanabilirim ?forum da bircok win7 konusu var lakin karar veremedim sistem önerilerinizi vereceğiniz linklerle beraber bekliyorum.
  5. Leather53

    Wifi Sorunu

    Wifi sorunu öncelikle herkese merhaba direk konuya dalayım win10 sistemli leptop kullanıyorum wifi hemen leptopun dibinde 20cm mesafe var.win10 güncellemeleri ve wifi ın güncellemeri yani bütün sürücülerin güncel sürümü yüklü lakin hala tek diş cekiyor acaba sorun neyden kaynaklı olabilir.donanımsal mı yoksa modemden mi yoksan windowsdanmı hala cözebilmis degilim yardımcılarınızı bekliyorum bir cok yöntem denedim lakin düzelmiyor.
  6. ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar sagolun.
  7. Öncelikle S.a arkadaşlar Bilgisayarım son güncellemelerden sonra kendiliğinden kapanmaya basladı leptop oldugu icin acaba ısındıgından dolayımı diye dusunuyorum 7 yıllık leptop fanı falan tozlanmıs olabilirmi hic temizletmedim sony marka oldugu icin iyi dayandı sanırım asırı derece ısınma sorunu yasamadım hic suanda da yasamıyorum bazen fan cok hızlı calısıyor ama hic kendiliginden kapanmıyordu son 2 gundur kendilinden kapanıyor acaba guncellemeyle alakalı bi sıkıntı mı yoksa donanımsal mı sorunun neyden kaynaklandıgını nasıl bulabilirim ? chromeda bir kaç sekme acında kapanıyor zaten film dizi video izleme dısında kullanmıyorum . yalnız söylede birsey var son guncellemelerden sonra sistemin yavasladıgını fark ettim eskiden daha hızlıydı son guncellemeyle baya bi agırlastı.ama kapanma sorununu halletmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  8. yükseltme ücretli oluyor diye biliyorum.ayrıca süreli lisans ı ilk defa duydum bende baktım kalıcı olarak etkinleştirilmiştir diyor.win10 home.
  9. Arkadaşlar denedim oldu sorunsuzca kullanıyorum suan konuyu kilitleyebilirsiniz sagolun.
  10. sagolun arkadaşlar home sürümünü kurup bir deneyeceğim bakalım olacakmı.
  11. Arkadaşlar başlıktanda anlaşılcagı üzere Lisanslı Win7 den yükseltmeyle Win10 Home a geçiş yapmıştım.Otomatikmen Kendini Lisansladı.Lakin sıfırdan biçimlendirme yaparak Win10 pro yükledim haliyle lisanssız acaba eski lisansım silinmişmidir.Yani tekrardan win10 home kurarsam otomatik etkinleşirmi ne yapmam lazım.Key bilgilerini ayrı bir yere not almıştım duruyor.Hala geçerlimidir yoksa win10 pro kurduğum için gittimi tamamen ne yapmam lazım.Home a geçmek istiyorum Pro cok kasıyor ve lisans sıkıntısı var.
  12. üstad saolasın bir sorum olacaktı verdiğin turkish download bölümündeki iso kalıbında hangi sürümler var.
  13. arkadaşlar benim internet bağlantım ara sıra kesiliyor acaba torrent olarak yükleme sansınız varmı yada partlı sekilde nasıl yapabiliriz simdi indirmeye başlasam internet kesilince yine en bastan alıyo bildiğim kadarıyla nasıl indiricem.
  14. arkadaşlar fikirleriniz teşekkürler sorun indirmiş oldugum iso dosyalarındaymış sorun cözüldü.Lakin bir sorum daha olacak suan win10 pro yüklü lisansız korsan sekilde aktive etsem sıkıntı olurmu önceki sistemim lisanslı win10 home idi.yeniden win10 home mi kurayım sizce ?
×
×
  • Create New...