Jump to content

AcemiBey

Üye
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AcemiBey

  1. Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Bir ara merak edip bir süre sonra vazgeçtiğim bir konuya değinmişsiniz.

    @forjest üstadım bu zamana kadar Linux kullanırken hep bocaladım bir yerde. Sizin bilgileriniz resmen ışık hızı gibi geldi bana. :) Emeğinize sağlık, konuyu takip ediyorum.

    Belki ben de müsait olduğum bir vakitte kendi kullandığım (Deepin OS) Linux dağıtımını iso kalıbı haline getirmeye çalışırım.

    • Thanks 1
  2. Kendi derlediğim özel hosts dosyası:

    (ŞİFRE: TNCTR)
     
    Uyarı: Artı on sekiz siteleri ve Spotify reklam bağlantılarını da engellemeye yarıyor. Boyutu 15 MB olduğu için kullanmayı tercih etmiyor ve size de önermiyorum. İşinize yarayacak kısmını kopyalayarak kendi hosts dosyanızı oluşturmada kullanabilirsiniz.
  3. bozart, 14 saat önce yazdı:

    Üstad hazır regedit veya dosya şeklinde paylaşım yapsanız 

    Buyrun. Size kendi internetten araştırmalar yapıp hazırladığım telemetri engelleyici yazılımı sunayım.  Üstelik bu konudaki ayarları da içeriyor.

    Yazılımı formattan sonra kendim de kullanıyorum. Yalnız her türlü ihtimale karşı yazılımı kullanmadan önce sistemi yedeklemenizi öneririm.

    https://nofile.io/f/de9hDZveE6T/Telemetry+Stopper+v1.2.rar

    Not: Bat dosyası halindedir. İsteyen sağ tıklayıp not defteri ile açarak komutları inceleyebilir ve düzenleyebilir. 

    • Like 2
    • Thanks 1
  4. CEM0KA, Şimdi yazdı:

    Düzenlemeye çalıştığınız dosyaları hatırlıyorsanız, ( imageres.dll )'den bahsetmişsiniz, başka bir windows'tan o dosyaları alın ve kendi windowsunuzu güvenli mod'da açıp dosyalar ile değiştirin, ve sistemi yeniden başlatın..

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Dediğinizi uygulamıştım ama sorunu çözmemişti. Backuptan geri yükleyerek sorunu çözdüm.

    • Like 1
  5. mephistooo2, 1 dakika önce yazdı:

    Sekmeli tab özelliğinin Admin Explorer ile alakası yok...

    Sekmeli tab istiyorsanız Stardock Groupy kullanmalısınız...

    Sekmeli tab için Clover kullabiliyor muyuz? Hiç kullanmadığım için soruyorum.

  6. CEM0KA, 7 dakika önce yazdı:

    Bu explorer'i kullanırsak, Clover'i kullanmaya gerek kalmayız değil mi? En azından; resimlerde sekmeli tab özelliği var gibi görünüyor, root işlemlerini yaptırabilmesi de çok güzel olmuş. Sanki resimler in isimlendirilmesi karışmış gibi (yoksa bana mı öyle geliyor) Bunda arka fon'u siyah yapabiliyormu??

    Windows 10 karanlık teması gibi olsa güzel olabilir. İki ayrı sürüm olarak çıkabilir. Biri beyaz diğeri karanlık temasıyla.

  7. NAMIKABI, 36 dakika önce yazdı:

    Windows 8.1 Embedded Industry Pro da kullandım.

    Gayet güzel çalışıyor. Anlamadığım şey, hangi klasöre girersen yeni pencerede açıyor. (Belki çalışma mantığı budur.)

    Denemek için Program Files ve Program Files (x86) daki Defender, windows Mail, Media Player, (bunları kullanmadığım için) vs. sildim. Olmaz demedihemen işi bitirdi.

    Unlocker'in canlı versiyonu gibi. Hatta daha da iyisi. (En azından "Abi şimdi silemedim, ama sistem yeniden başlarken sileyim"? demiyor.)

    Teşekkürler.

    Ben de sizin gibi Windows Defender klasörlerini arattım ve sildim. Program hiç bana mısın demiyor. Hemen siliyor. Çok beğendim.

    • Like 1
×
×
  • Create New...