Jump to content

ensoniqman

Üye
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • istanbul

Recent Profile Visitors

533 profile views

ensoniqman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. film izlemek istiyorum

  2. film izlemek istiyorum

  3. arkadaşlar ben torrentte uzun zaman durabiliyorum. ve %83.6 da takıldım kaldım. Biri bi el atıverse ondan sonra benden herkes tamamlayabilecek ama. Eğer en az 3 ay torrentten kaldırırsam üyeliğimi silsinleer tnc den bu kadar diyorum yani. Benim paylaşmak adına arkadaşlara bahsedebilmem için torrent şart. Adamlar manyak gibi torrente takılıyolar uğraşmazlar rapidmiş neymiş. Ben bile bilmiyorum sebebini ama , bu işletim sistemimizle biraz hava basmamız lazım bu imansızlara. Ha gayret ağalar, bi el atıverin.
  4. Bu dosyayı bitirmiş olan birisi uzun süre torrentte tutsa ben tamamlasamda bayrağı devralsam ne dersiniz ?
  5. torrnete upload eden yokmu yaaa. az kaldı bitmesine. İndiren kaçıyor olmaz ama böyle. arkadaşlar torrent kullanmayı bilmiyormusunuz yoksa fazlamı uyanık geçiniyorsunuz. Ne güzelbir işeletim sistemi yapılmış torrente sürekli uploadta durmak için indirecektim yarıda kesildi günlerdir de bekliyorum. %83 te bekliyorum uploadım süper herkes benden alıyor indiriyor ve alayı %83 te takılıp kalıyor benden başka gönderen yok çünkü. İlgililerin dikkattine.
  6. Ustam Allah sana uzun ömür versin. Hiç sorunsuz kullanıyorum heryerde tncxp yi. Yanlış olmasın ilk halini kullanıyorum. Brawoo diyorum sana.
×
×
  • Create New...