Jump to content

salihy54

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About salihy54

Recent Profile Visitors

364 profile views

salihy54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. yeğenlerim oyun manyağı bende disk erişimlerini engellemek için "extremity disk drive" kurdum ve şifre yazdım 159951 diye hatta kendi bilgisayarıma da kayıt ettim. microsoft hizmetler kısmından uygulama kurulmasını da engelledim sadece chrome-zoom-office uygulamaları kurdum kitledim. disk erişimi sağlamam gerekiyor fakat bu uygulama yazdığım şifreyi geçmiyor. bilgisi olan var mı ?
  2. 10 pro entegre edilemez miydi ? bir de neden home single language kullanıldı. özel bir sebebi var ise bilgilendirir misiniz ? pro sıkıntılı sistem vs mi yoksa bilgi verir misiniz ? güzel bir sistem olmuş elinize sağlık şimdiden denemek için indiriyorum
  3. windows 10 üzerinde test ettim 2 eklentiyi ve 1 tane office 2016 yı virüs olarak gördü. windows 8.1 de "microsoft office 2016 pro plus 3in1 4" kurulunca hatalı kuruluyor.
  4. kurulum aşama - 1 kurulum aşama - 2 (sonuç) ek olarak eklemiş olduğum resimlere bakarsanız sorunumu anlamış olursunuz.. kuruluyor fakat çalışmıyor ikinci ve üçüncü sorum olarak 1-2 sıkıntı :) 2.sorum= eklediğim görsel de kırmızı olarak gözüken 2 adet eklentiyi/uygulamayı virüs olarak gördü ve sildi diğerlerini silmedi sorun yok. neden bu ikisinde birşey görüyor virüs programı ? 3.sorum= eklediğim görsel de yanında tik bulunan ve silinmiş olarak gözüken (tam ortadaki 2016 versiyonu) rar'dan tekrar çıkartıp kurulum yaptığımda sorunsuz kuruluyor fakat diğer 2016 çalışmıyor (yukarıdaki iki görsel de hata verdiği gibi) sorunların çözümü nedir ?
×
×
  • Create New...