Jump to content

tekharami

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tekharami

  1. merhaba oldukça eski bir konu ama program lazım oldu ve DepositFiles Mirror Part 1 http://depositfiles.com/files/1292192 DepositFiles Mirror Part 2 http://depositfiles.com/files/1292100 adreslerinden indirdim ancak Rar pass: www.2baksa.net şifresi çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  2. merhaba arkadaşlar. bugün yeni bir mini notebook aldım. bildiğiniz gibi usb ve kart okuyucu dışında birşey yok. böyle bir aletin sahibi oluncada usb den yükleme ve yedek alma ile ilgili araştırmaya girdim. eski olmasına rağmen buradaki bilgiler ve verilen dosyalar sayesinde istediğime kavuştum. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ben ilk mesajda belirtilen yolu uygulayarak ve AA klasörünün içine ghost boot cd içindekileri atarak usb den çalışan ghost yapmayı başardım ve diğer usb hd mi de aynı anda takarak c nin imajını oraya almayı başardım. ilk halini bozmadan imaj almak istediğimden c yi bölmemiştim.artık c yi böler imajlarımı direk oraya alırım. tekrar emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
  3. Şimdi clonecd programını buradan indirdim ama ıso dosyasını bununla nasıl yazdıracağımı bulamadım sevgili arkadaşlar.
  4. Ben nero ile yapmıştım. Clonecd programıyla cd yi oluşturunca bu linkteki http://img201.imageshack.us/img201/8325/dsc00766dj8.jpg hatayı vermez değilmi sevgili admin.
  5. Sevgili admin 528. mesaj daki sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle.
  6. Merhaba arkadaşlar ve harika bir çalışma çıkaran sevgili sk8er_boi. Her iki cd yide çektim ikisindede problem yok cd yede yazdırdım.C ye format atıp cd 1 i taktım menüden 3. şıkkı seçtim ve kurulum işlemi başladı kur dosyaları kopyalandı ondan sonra normal yüklemeye geçmek için ne zaman bilgisayar tekrar başlatılacak dedi sorun çıktı.Bendede bazı arkadaşlarda olduğu gibi mavi ekranda hata mesajı geldi ve takıldım kaldım.Şu an ghostla imaj aldığım sistemi tekrar yükledim o şekilde yazıyorum hata mesajı şu şekilde. http://img201.imageshack.us/img201/8325/dsc00766dj8.jpg Bu sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...