Jump to content

emindagg

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About emindagg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

emindagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sizinki OS 22631.2861 bende siteden son sürümü indirdim hocam os 22631.3235. versiyon 4.yuklediginzde yüklerim 🙏 Enteresan birşey daha wifi kartım hiç bir şekilde görmüyordu 1 aydır. Ne yaptım ne ettim wifi göremedi. Aygıt bile görünmüyordu. Yeni wifi kartı siparisi de vermiştim. Ghost spectreyi kurdum wifi de çalıştı.
  2. Versiyon 4 ü indirip Türkçe dil ekledim. Ventoy kullandım. Onda da sondaki hatayı verdi yeniden başlatınca kurulum tamamlandı
  3. peki bu her pc de mi geçerli koruma. Flashı okulda akıllı tahtaya takıyorum. Virüs dolu daha önce güvenlik sekmesinden yazma vs. kapatarak yapıyordum. Sizin yaptgınz diğer pc lerde de işe yararsa çok pratik olur. Zaten yarın okulda deneyecem. Sorayım dedim.
  4. Compact sürümü kullandım https://hizliresim.com/ea2meyr İlk hata buydu. Daha sonra tekrar kurulumu başlattım. Bu sefer sonlarda Windows önyükleme başlatılmadı hatası verdi. PC yi yeniden başlattım kurulum ekranından sonraki kullanıcı adı seçme vs. geldi. Rufus kullanmıştım. Son olarak şunu diyim performans açısından normal Windows 11 ile arasında dağlar kadar fark var.
  5. bende iş görmedi hocam. sağ tık menüsüne eklendi ama işlevsiz kaldı
  6. Hocam kurulum yaparken hatalar verdi ama resetleyince PC açıldı. Tekrar kurma gerek var mı? Ayrıca Windows updateden güncellemeleri yapaym mi yoksa yapmamali miyim?
  7. Teşekkürler bunu bulamamıştım gerçi ayarlar menüsüne de girilmiyor ya. Bir sekilde girip kaldırmaya çalışacam
  8. kb5034848 güncellemesini yaptım. PC yi mahvetti. Bilgisayari açınca Explorer exe bazen aktif olmuyor ekran karanlık oluyor. Bir yerlere tıklayınca geliyor. PowerShell bulunamadı hatası veriyor. Paint ve resim görüntüleyici hatası veriyor. Arama kısmı çalışmıyor. Güncellemeden önce hiç bir sıkıntı yoktu. Güncelleme yaptım bu hataların hepsi vermeye başladı
  9. Hocam versiyon 4 ne zaman gelir tahmini ona göre bekleyeceğim
×
×
  • Create New...