Jump to content

shadowfix

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About shadowfix

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shadowfix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Selamlar. Daha önce eskiyi yüklemiştim kablosuz bluetooth ekranı çok dandikti, umarım bu sürümde şu an olan bluetooth ekranı gelir, emeğine sağlık. 32bitmi 64bitmi acaba bu. o bilgi verilmemiş.
  2. Selam arkadaşlar, elinde isosu olan varmı, linkler çalışmıyor, elimde mini leptop var, denemek istiyorum, güzel nostalji olacak.
  3. Elimde mini leptona akşam yükleyeceğim, umarım hızlı çalışır. Bu arada isoyu rufus ile MRB olarak yazdırın, eski biosların hepsi tanıyor, bu sayede onlarca windows denedim mini leptopda. İntel atom n570, 2gb ddr3 1060mhz, 240gb ssd mevcut.
  4. Bu windows harika gözüküyor, hemen indirip deniyorum. Dün Win10.LTSC2019.x64.lite.v2108-IK iso yükledim, çok güzel çalıştı lakin baş belası deffender yüzünden ram kullanımı uçtu bir türlü kapatamadım bu saçma sapan uygulamayı, bu verdiğinizde deffender yok gözüküyor. Teşekkür ederim.
  5. 2gb lı mini leptoba yükleyip deneyeceğim umarım biraz hızlı olurda kullanırız, emeğine sağlık paylaşım için.
  6. Selam, bu sistemi iintel atom n570 bir mini leptoba yükledim lakin çok kasıyor, birde haddinden fazla ram harcıyor, bu konu hakkında ne yapabilirim.
  7. Selamlar arkadaşlar, elimde küçük bir notebook var, intel atom n570 4çekirdek 1.67 işlemci, 2gb ddr3 1060mhz ram mevcut, 240gb ssd takılı, ben bunda dizi ve film nette gezinmek için kullanmak istiyorum, sorun şuki bazı eski oyunlarda gayet iyi performans verirken nette gezerken saçma sapan kasıyor, şu ana kadar en az 15 tane win 10 lite iso denedim, hem 32 bit hem 64bit ikiside çalışıyor. dün bir tane windows 10 lite yükledim, hafızada sadece 1gb yer kaplıyor, inanılmaz şaşırdım, gayette hızlı çalışıyor lakin sorun şuki wifi driver yükledim, wifi isimlerin olduğu liste çıkmıyor, driver yüklü ama o listenin olduğu yer açılmıyor, ne ettiysem çalıştıramadım, tiny10 diye bir windows 10 yapısı. 32-bit 1809 version diye geçiyor. Bunun gibi çok az yer kaplayan ve hızlı çalışan bir windows 10 sistem önerebilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...