Jump to content

alisem

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

488 profile views

alisem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. selam sayin sk8er_boi vista lite'a tablet pc özelliklerini tekrar kazandirmak mümkünmü acaba? mümkünse nasil yapmam lazim?
  2. ayni sorunu bende yasadim , temp klasorunun icindeki baska bir klasorde tncxpsp3.iso bulmak icin en kolay yol windowsun arama aracina tncxpsp3.iso yaz ve arat ,sana tam yenini verecektir, sonra iso yu istedigin yere kopyalayip neroyla yazdirirsin.. bu arada sayin sk8er_boi ya tesekkur ederim ,göz kamastirici bi calisma olmus...
  3. utorrent kullan gardas
  4. active shield virus diye bir antivirus kurdum (kaspersky tabanli) ve vista çöktü ,acilista hemen mavi ekran cikip kapaniyor, guvenli modla actim ama geri donusum programi calismiyor, neyse format atip tekrar kurdum... geri donusum programi sizlerdede mi kapali diye soracaktim?
  5. ben fransizca klavye kullaniyorum (azerty) ama iki sekildede denemistim ama sanirim i ile I sasirmis olabilirim ,yardim icin tessekurler yaw birde mesela system32 dosyasina bir .dll kaydetmek istiyorum ama izin yok diye hata veriyo vista sanirim linuxte gibi root olmak lazim ama bi turlu bulamadim ,bu konuda bilgisi olan varmi?
  6. dün aksam administateur hesabina sifre kaydettim, bilgisayari kapatip acinca dogal olarak oturumu acmak icin sifremi istedi, ama bu sifre gecersiz diye oturum bi türlü acilmadi, cozum olarak format attip vistayi tekrar kurdum... acaba administrator hesabina sifre kaydetipte ayni sorunla karsilassan oldumu?
×
×
  • Create New...