Jump to content

veysel can

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by veysel can

  1. aşk...kiralık bir ev aramak gibidir.günlerce ararsın da bulamazsın.hiç beklemediğin anda bir bakarsın ki karşına çıkmış..

  2. Arkadaşlar! Gidip , Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiç bir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.

    1. Akozdem!R

      Akozdem!R

      Niye, sen orda mı yaşıyorsun?

    2. ULUMANITU_

      ULUMANITU_

      K.Atatürk diye imza ekleseydin yanlış anlaşılma olmazdı sanırım

      http://tr.wikiquote.org/wiki/Mustafa_Kemal_Atatürk/Türk_Milleti

  3. ustadım dediklerin haklı geldi ilk okuyunca ama sonra dedim ki kendime biz bunlara ana dilinde okul açarsak ülkede kaç etnik grup var herkes kendi oklunu istese osmanlnın yıkılma dönemini hatırlayalım.. yalan mı yani.. o okular 1. dünya savaşında ne yaptılar.kapatmak için ne kadar ugrasıldı.. hadi diyeim kürtlere istedğini verdik rumlardan da mı ders almadık. admalar ka gün içerinde ankara ya kadar girdiler? ''Bugünkü Türk milleti siyasi ve içtimai camiası içinde kendilerine Kürtlük fikri, Çerkezlik fikri ve hatta Lazlık fikri veya Boşnaklık fikri propaganda edilmek istenmiş vatandaş ve millettaşlarımız vardır. Fakat mazinin istibdat devirleri mahsulü olan bu yanlış adlandırmalar, birkaç düşman aleti mürteci, beyinsizden başka hiçbir millet ferdi üzerinde üzüntüden başka bir tesir yapmamıştır. Çünkü bu millet fertleri de umum Türk camiası gibi aynı müşterek maziye, tarihe, ahlaka, hukuka sahip bulunuyorlar. Bugün içimizde bulunan Hristiyan, Musevi vatandaşlar, mukadderat ve talihlerini Türk milletine vicdani arzularıyla bağladıktan sonra kendilerine yan gözle, yabancı gözüyle bakılmak, medeni Türk milletinin asil ahlakından beklenebilir mi?'' ''Mustafa Kemal Atatürk''
  4. [quote name='istanbul82' date='19 October 2011 - 10:43 ' timestamp='1319021002' post='1097541'] [b]15 milyon pkk sempetizanı ve iç savaş ok gerçek bu...[/b] [/quote] o gerçeği bilmeyen yok ama nereye kadar bıcak kemiğe mi dayanmadı artık bu yapılanlar sözün bittiği yer değil miydi...
  5. 3o yıl içinde kaç hükümet geldi geçti niye operasyon yapılmıo neden korkuyoruz elimizi kolumuzu bağlayan ne?
  6. allah rahmet eylesin de arkadaşlar biraz da mısır yaşanan acıyı paylaşsanız Sabahtan beri herkes Defne Joy Foster öldü diye paylaşıyor. Tamam Allah rahmet eylesin ama kaç gündür Mısır devirminden bahsediyor haberler kim bununla ilgili bir şey paylaştı?
  7. aynı sorunla ben de karşılaşıyorum ama benim bildiğim kadarıyla bu sorunun çözümü yok..
  8. avast 4.7 türkçe yaması varmı
×
×
  • Create New...