Jump to content

adeministrator

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About adeministrator

Recent Profile Visitors

330 profile views

adeministrator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Emeğiniz için çok teşekkürler. paylaştığınız usb.rar silinmiş. acaba yeni düzeltmeler varsa tekrar yükleyebilir misiniz?
  2. samsung android'e yükleniyor. o pazardan çok güzel para yiyor haliyle
  3. Windows download integrator ben de extracting ISO deyip bekliyor, hiç bir işlem yapmıyor. Acaba güncelleme paketlerini nasıl alabililrim?
  4. o adam eğer bigi işlem uzmanı olsaydı senden daha iyi olurdu, ardından da böyle laflar etmezdi. Senin kadar bişey bilmiyordur doğru ama o adamın dünya kadar eğitim dersi ve ve bir sürü ödevi falan oluyordu. Sen evde kendi çocuğunu nasıl davranacağını bilmezken o saban 8 akşam 16:30 en az 30 tane senin çocuğun gibi cocuğa birşeyler öğretmeye çalışıyor kaldı ki o çocuklardan bazıları okuma yazmayı zor söküyor, bazısı 4 işlem yapamiyor.   Öğretmenlerin 3 ay tatili yok. eğer her hangi özel bir durum yoksa 2 ay tatili var ama zaten o 2 ay tatili yapmazsan kafan kazan gibi yeni bir seneye başlıyorsun. kar tatili vb durumlarda öğretmenin ekdersi zaten verilmez. 2 gün tatil olsun öğretmen o haftadan neredeyse hiç ekders alamaz.   Senin gibi herşeye tepeden ve küçümseyerek bakanlar bunu göremezler malesef. Her camianın içerisinde olduğu gibi bizim camiada da çürük elmalar var. 700 binlik insan gurubunda olmaması mümkün değil; bilgi işlem uzmanlarının içerisinde yok mu?   İyi ki öğretmen olmamışsın çonkü okuduğum kadarıyla sen de çürük elma olacakmışsın.   Bu arada eğer normal matematik ve Türkçe bilgisi olan öğrenci gurubum olsun senin gibi senede 30 tane bilgi işlem uzmanı yetiştiririm. İstersen megep.meb.gov.tr'den Bilişim Teknolojileri alanının derslerine bir göz gezdir.
  5. birisi paylaşabilir mi acaba güncellemeleri? Bir de netfx ve media center eklemeyi. Bi yerden kodunu buldum ama ikisi de etkinleşmedi.
  6. %temp% 'in bulunduğu sürücüde yeterli boş alan yoksa iso dosyasını açmıyor.
×
×
  • Create New...