Jump to content

ozkanpasa

Üye
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Updates posted by ozkanpasa

  1. nerede bizim güncel win7 hazırlayan çılgın elemanlar 🤣

    ses verin, el edin, tiz gelin

  2. win7 için 2018 çalışmaları bekliyoruz ?

    1. casper0007

      casper0007

      foruma bak belkı vardır

    2. ozkanpasa

      ozkanpasa

      baktım paşam

      seninkini gördüm eline sağlık

      diğer arkadaşlarıda canlandırayım dedim ?

  3. yeni yıl hediyesi konu başlığını lütfen bir kez okuyun :wub:

  4. TNCTR sayesinde adanada 2 okulumuzun Bilişim laboratuvarı yenilenmektedir. Emeği geçen, vesile olan ve bizlere ekipmanlarla destek olan tüm dostlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.

    http://niluferhatunortaokulu01.meb.k12.tr/

    http://125yilortaokuluseyhan.meb.k12.tr/

  5. Bu gün Adana Nilüfer Hatun Ortaokulunun bir bilgisayarı daha oldu :D 

    1. PisiLinux

      PisiLinux

      Hayırlı olsun yardımsever arklara teşekkür ederim.

  6. Metin ve Hamdi arkadaşımızın okulum Nilüfer Hatun Ortaokulu için göndermiş olduğu bilgisayar parçaları ara tatilde okulumuza ulaşmış bulunmaktadır. Okulum adına kendilerine çok teşekkür ederim :)

  7. Ufuk arkadaşımızın okulum Nilüfer Hatun Ortaokulu için yollamış olduğu pc parçaları okulumuza ulaşmıştır. Kendisine okulum ve öğrencilerim adına çok ama çok teşekkür ediyorum

  8. Berkant arkadaşımızın okulum Nilüfer Hatun Ortaokulu için göndermiş olduğu pc parçaları okulumuza ulaşmıştır. Kendisine okulum ve öğrencilerim adına çok ama çok teşekkür ediyorum :)

  9. Atakan arkadaşımızın okulum Nilüfer Hatun Ortaokulu için yollamış olduğu bilgisayar parçaları okulumuza ulaşmıştır. Okulum ve öğrencileim adına kendisine çok ama çok teşekkür ederim

  10. Hakan arkadaşımızın okulum Nilüfer Hatun Ortaokulu için yollamış olduğu pc parçaları bu akşam üstü okulumuza ulaşmıştır. Okulum adına kendisine çok ama çok teşekkür diyorum :)

  11. Bir tasarım atölyem olmadı ama sağlam BT sınıfım olacak gibi :D Teşekkürler TNCTR

  12. Cengizhan arkadaşımzın okulum Nilüfer Hatun ortaokulu için yolladığı bilgisayar parçaları dün akşam üstü bizlere ulaşmıştır. Kendisine okulum adına çok ama çok teşekkür ediyorum :) 

  13. Saim ve cafer arkadaşımızın Nilüfer Hatun Ortaokulu için bağışladıkları parçalarla 2 bilgisayar okulumuza kazandırılmıştır. Sistem yüklenmediği için ekran görüntülerini kısmet olursa salı günü yayınlayacağım. Tekrar arkadaşlarıma çok ama çok  teşekkür ediyoruz :wub:

  14. Cafer ve Saim arkadaşlarımızın Nilüfer Hatun orta okulu için gönderdikleri pc parçaları 1 saat önce okula ulaşmıştır :wub:

  15. RaZoRWounD arkadaşımızın Nilüfer Hatun Ortaokulu için gönderdiği pc parçaları okulumuza ulaşmıştır. Yarın ilk pc toparlama işine başlıyoruz. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyoruz :wub:

  16. seçimde görevli tüm başkanlara ve memurlarına slmlar başarılar

  17. seçimde görevli tüm başkanlara ve memurlarına slmlar :)

×
×
  • Create New...