Jump to content

dost03

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dost03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. şu an android kullanıyorum hocam. iphone 6 evde atıl duruyordu işe yarasın dedim olmadı hocam servise soramam ne yazık ki. anakartı kendim değiştirdim 500-600 lira verip iphone 6 almak çok cazip gelmiyor artık. zaten ios güncellemesi almıyor cihaz, yalnızca güvenlik güncellemesi alıyor. telefon çöp oldu yedek parça niyetine kullanırsa belki.
  2. evet, açılışta şifre soruyor. sanırım yapılacak bir şey yok teşekkürler.
  3. Merhaba arkadaşlar. iphone 6 cihazım var. anakart değiştiği için icloud kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum. internette biraz araştırma yaptım ancak aktivasyon yapamadım. yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler.
  4. Arkadaşlar merhaba, son güncellemeden sonra (KB4501375) sürekli "internet erişimi yok" hatası alıyorum. Arada bir gidip geliyor. Tel. hattında, kabloda ve modemde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, sorun güncellemeyle mi alakalı acaba?
  5. Hocam tekrar ediyorum; ben sabahtan beri kesintisiz kullanıyorum, Twitter'da sorun yok. saat şu an 02.00'ye geliyor instagram çöktü yazıları geliyor. bilgin olsun.
  6. ben sabahtan beri giriyorum, ara ara twit atıyorum sorun yaşamadım. kimse giremiyor derken, öyle bir sorun paylaşan da olmadı.
  7. ara bir yapıyorlar. normal kullanımda bile kilitlenebiliyor. benim 2-3 güne bir oluyor. açmak için telefona kod geliyor anında açılıyor. sizin telefonunuz kayıtlı değil mi?
  8. "encrypted" uzantılı şifrelenmiş dosyaları nasıl çözebilirim? Merhaba arkadaşlar. Harici harddiskteki resimlerin bazıları "IMG_2512.JPG.encrypted" şeklinde şifrelenmiş. Çözmek için araştırma yaptım sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler.
  9. şu konudan sonra anladık ki, mynet mail uzun zaman önce mazi olmuş.. kendi kendini bitirmiş maile baktım kapanmış, tekrar aktif ettiğime pişman oldum. kapatmak istedim olmadı.
  10. Söylediklerinize katılıyorum. Dediğiniz gibi; kendileri kaybederler.. (belki pişman olurlar)
  11. Selamlar. Paralı olacağını belirtiyorlar evet. (Anlamsız bir şekilde.) O kadar sene ücretsiz hizmet ver, sonra aniden paralıya çevir.. mantıksız bir hareket olmuş. Sosyal medyadan sordum birkaç kere cevap vermediler. Muhatap bile almadılar
  12. Selamlar. Dün Windows 7x86 sp1 AIO olan sürümü indirdim. ancak AIO değil sadece ultimate var. bilginiz olsun.
×
×
  • Create New...