Jump to content

elberra

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

626 profile views

elberra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fotolar ve fotoları çektiği makine güzelmiş. Nikon E5900. Büyüyünce bende alacağım bu makineden. Bir de yurdum insanı ne güzel ya. Saf, temiz Anadolu halkı.
  2. Benim Windows 7 şu an zaten etkinleştirilmiş durumda. Ben Geçerlilik süresei 03-03-2010 tarihinde bitecek onu kaldırmayı düşünmüştüm. Yani modlu sistemi uygulayınca mart 2010 da bitecek süreyi sınırnız kullanabilirmiyim diye bu yöntemi uygulamıştım. Demek bu 7100 sürümde olmuyormuş. İlginiz için teşekkürler.
  3. Öncelikle bu konuyu hazırlayıp suna arkadaşlara teşekkürler ederim. Benim bir sorunum var ilgilenirseniz sevinirim. Gigabyte GA-P31-DS3L ana kartım var. Bu ana kartın bios versiyonunu "p31ds3l.f9" HP ile modladım. Slic Dump ile baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyor. C sürücüsünde Win7 7100 Ultimate Retail sürümü var D sürücüsünde Vista Ultimate var. D sürücüsündeki vistayı key ve lisans girerek aktifleştirme işlemini başarıyla sonuçlandırdım. Fakat C sürücüsündeki Windows 7 key anahtarını kabul ettiremedim. Yeni OEM Dell key girdiğimde hata mesajı alıyorum. Lisans işlemi başarıyla kaydedildi. Win 7 bu makinede kalıcı olarak etkinleştirildi mesajı almama rağmen aşağıda resimde görülen hata mesajını alıyorum. Bu hata mesajını nasıl halledebilirim. Cevap için şimdiden teşekkürler. Windows7 in bilgileri Bu da slic dump bilgisi
  4. Teşekkürler arkadaşım. Konuyu ekleyeli çok olmuş ama bana yeni ihtiyac olunca bulup indirdim. Sitedeki sağlıçı Salih arkadaşın Vista Lite v3 verisyonlu Vistasına kurdum ve gayet güzel stabil çalışıyor. Kolay gelsin.
  5. TncXp ile ilgili benim bir sorum olacaktı. Bu Xp yi yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum ve sağ alt köşede klavyeyi değiştirmeikonu gösterme haricinde bir sorunla karşılaşmadım. Gerçekten çok güzel bir xp. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şimdi başıma bir şey geldi. İki gün önce bu siteden Ultimate 2009 Plus Xp versiyonu indirdim. TncXp de sanal makina kurarak bu Ultimate 2009 deneme amaçlı kurdum. Neyse sebep nedir bilmiyorum ama ben TNCXP açılırkın Vista nın açılış ekranı ile açılmaya başladı. Sistem dosyaları ile hiçbir şekilde oynamadım. Temalar bölümünde de Vista Ultimate (Değiştirilmiş) gösteriyor. Sebebi konusunda bir görüşü olan varsa sevinirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.
  6. Arkadaşım aynı yazıcı bende de var. TNCXP kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Gayet güzel çalışıyor. Sen madem defalarca format atmana rağmen aynı sorunları verdi. O zaman yazıcının sürücüsünü değiştir. yani yeni bir sürücü indir ve oradan kur. Belki yazıcın cd sinde bir arıza vardı.
  7. Hijackthis programını tavsiye ederim. Google den aratırsanız çıkar bir yerlerden. Kesin çozüm. Test edildi ve onaylandı. (En azından benim bilgisayarda)
×
×
  • Create New...