Jump to content

Youtube 3. Boyuta Geçiyor


Psychology

Recommended Posts

8457558.jpg

YouTube videolarını 3 boyutlu izlemek ister miydiniz? Cevabınız evetse bu test sayfasına göz atın.

YouTube'da bundan kısa bir süre sonra artık komik hayvan videoları seyretmekle kalmayacaksanız, size doğru koşan ve neredeyse üzerinize düşen komik hayvan videolarını da izleyebileceksiniz. Çünkü YouTube boyut atlamaya hazırlanıyor!

YouTube'un üç boyutlu video projesi, Google'ın yenilikler üretmek için düzenlediği bir uygulamanın eseri. Bildiğinzi gibi tüm Google çalışanları mesai saatlerinin %20'sini yeni fikirler üretmek için harcıyorlar. İşte bu şekilde ortaya çıkan üç boyutlu YouTube projesi şu anda halen test aşamasında. Eğer YouTube ülkemizden erişilebilir olsaydı (!)

sitedeki üç boyutlu test videosunu kendiniz de izleyebilirdiniz.

Fakat bu üç boyutlu videoların YouTube'da yaygınlaşması için biraz daha vakit geçmesi gerekecek. Google henüz testlerini sürdürdüğü üç boyutlu videoların ne zaman site içerisinde yaygınlaşacağına dair henüz bir bilgi vermedi.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

zaten 4 gb kota var videolarda 3 boyutlu olursa ee haliyle videoların boyutu da çoğalacaktır bu da benim ve benim gibi kotalı internet bağlantıları olan vatandaşlar için hiç hayırlı bir haber değil demektir çünkü youtube 3 boyuta geçerse diğer video sitelerinin çoğunluğuda otomatikmen 3 boyutlu oluyor çünkü hepsi videoları youtube dan alıyor <embed> le kendi sitelerinde yayına sunuyorlar hangi siteye girsek bize kota girecek yani :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...