Jump to content

Toshiba Tablet Pc Ye Format Atma Sorunu !


DenqeSiz1i

Recommended Posts

Arkadaslar Benim Bi sorunum Var Toshiba P3500 Serisi Bir Tabla Pc im Var. Suan üZerinde Xp TabLet Pc iŞletim Sistemi Var Ben Buna Xp Yada Kendi Orjinal iŞletim Sistemini Kurmak iStiyorum. Lakin Cd Rom u Yok USB den Cd Rom La Denedim Olmadı USB Bellekten Yani (Flashtan) Yapmayı Denedim Buyuk Bir iHtimal USB Den Boot Desteklemiyor Pentium 3 1333 Mhz Olan Bu Makinaya HDD den Yada Baska Bir YOlla İşletim Sistemi Kurma iMkanı Varmıdır ? Konuyu Buraya Actım Ama Umarım Yanlıs Yere Açmamışımdır. Yardımlarınızı Ve Fikirlerinizi Bekliyorum. Bilgi Paslastıkca Guzeldir.

Link to comment
Share on other sites

Usb cdromu nasıl qörmez? onu hayret ettim.

usb den boot u desteklemiyorsa usb cd rom u da desteklememesi dogal degil mi? belki bios guncellemesi yaparsanız bi ihtimal usb boot özelliği eklenmiş olabilir guncel bioslarına baktınız mı acaba ?

Link to comment
Share on other sites

Guncel Bios u na Bakamadım Neden Bakamadım Bios Yuklenmesi Sanırım iMkansız Neden iMkansız Bios Yok Bios a Giremiyoruz Bios Seceneqi Sadece Su Sekilde Var Acılısta Yanyana 4 5 Panel Geliyo Ok Yonleri iLe Secebiliyoruz Herhangi Bi Tusla Del F2 F8 F12 Gibi Tuslarla Recovery Ve Bios a Girilmiyo Ok Tusları iLe Sadece HDD CD Flopy Lan Boot Secenekleri Var Bunun Dısında Hic Bisey Yok Yani Anlatmak iStediqim Su USB Rom dan Be Flash Bellekten Yapamadık HDD den Yapma iMkanımız Varmı Bunu Oqrenmek iStiyorum USB cd Rom u Windows ta Goruyor Ama Boot ta Baslamıyor.

Link to comment
Share on other sites

Bunun Bilincindeyim Nette Biraz Arastırdım D Surucu Fat32 ise Eqer Yapılabilme iHtimali Var Bunu Oqrenmek iStiyorum Acaba iCimizden Birinin Bi Fikri Bilqisi Var iSe Eqer Bunu Oqrenmek iSterim.

Link to comment
Share on other sites

ben yinede bios aaramalarından yanayım. modifiyeli bioslar mevcut birçok modelin windows uzerinde çalışan otomatik bios güncellemesi yapan programları var eğer o bilgisayarında bunun gibi bir porgramı ve guncel bios sürümü varsa windows üzerinden bios güncellemesi yapabilirsin. sonucta bir bios olmak zorunda. ondan sonra duzelme şansı olabilir. ayrıca gerçekten ilginç bir durum ... Allah kolaylık versin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Bios Diye Birsey Yok F2 yede Bassam F6 yada Bassam F Bilmem Kacada Bassam Aynı Sonuc Degişen Bişey Yok yani Anlayacagınız

Link to comment
Share on other sites

Usb cd rom aparatları kontrol edermisin. Arkadaşlarımında dediği gibi bios güncellemeside yap bir.

Hocam Sen yukardeki İletileri Okumadın Galiba Yada Göz Gezdirdin Geçtin... USB den Olmadığı Belirtilmiş..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...