Jump to content

İslam'ın En Mükemmel Din Olduğunun İspatı


r3fr4ct0ry

Recommended Posts

İslam'ın en mükemmel ve doğru din olduğu "moleküler" olarak saptandı!

Japon bilim adamı Masaru Emoto, su molekülleri üzerine yaptığı araştırmalarda Kuran okurken veya hoca ezan okurken, sudaki moleküller meydana gelen titreşimle mükemmel bir altıgen dizilime ulaştığını saptadı. Emo kısa bir süre önce Mısır'a giderek Kahire Üniversitesi'nde yaptığı araştırmanın sonuçlarını meslektaşları ile paylaştı. Mısır devlet televizyonunda Japon bilim adamının elde ettiği bulgular profesörler tarafında tartışmaya açıldı.

Kuran okunurken suyun nasıl değiştiğini tartışan bilim adamları, insan vücudunun yüzde 70'inin sudan oluştuğundan yola çıkarak İslam'ın en doğru din olduğu sonucuna vardı. Ayrıca Kuran okuyan ve Allah'a dua eden insanların huzur ve mutluluk duymasının sebebinin de bu olduğu öne sürüldü. Bu konuda daha fazla araştırmalar yapılması gerektiğine işaret eden Mısırlı akademisyenler, Kuran sesinin su moleküllerini değiştirmesi ile ibadet edenlerin şiddetten uzak durması arasında da bir bağlantı olduğunu savundu.

Haber Kaynağı : http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=En_dogru_din_Islam&tarih=16.08.2009&Newsid=254109&Categoryid=7

Kaynak için "lazer" arkadaşıma teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

daha önce de duymuştum bunu. çok etkilenmiştim... Ve bunun doğruluğuna şüphem yok. Ama yine de alıntı yaptığın kaynağı belirtirsen başka arkadaşlara da inandırıcı gelir... malum, pozitivist çağdayız... ispat etmezsen kimse inanmaz...

Link to comment
Share on other sites

Buyrun.Haber kaynağı aşağıdaki link'de.Yorumları'da okuyunuz.Bakın ne hale düşmüşüz.Biri bilim adamını için 'ne mantık ama...bu adamda dinde para olduğunu anlamış ' diye yazmış.Okumak cehaleti alır eşşek'lik baki kalır diye boşuna söylememiş atalarımız.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Şüphesiz HAKTIR...alıntıya çalıntıya KAYNAĞA gerek yok...

Zamanında OSMANLIDA da bu yöntemle cok hasta tedavi edilmişti...Bu CAPONLAR daha yeni kavrıyorlar...

dünya yeni öğrenirken bizde bu arada aslımızdan giderek uzaklaşıyoruz ve bunu hüner sanıyoruz

Link to comment
Share on other sites

Bende takvim arkasında okumuştum. Yapılan bir deneye göre sabit oda sıcaklığında belli bir miktar suya kötü sözler söylendiğinde suyun sıcaklığında düşüş, iyi hoşa gidecek şeyler dendiğinde sıcaklığında artış gözlenmiş.

Ve bu da Kur'an da geçen ''Sözde sihir(keramet,etki) vardır'' ayetinde açıkça belirtliyormuş.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...