Jump to content

isnes

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by isnes

  1. dll.fix dosyalarını idm klasörüne mi atacağız, anlayamadım vallahi..
  2. Maalesef yine olmadı, ofis 2010 yükleyip geçtim
  3. Aynen bahsini ettiğiniz bu durum devam etmekte.
  4. "Limit of login attempts exceeded for your account. It has been temporarily locked. To restore access follow the link has been sent to your email. If you haven't got this email, use this link." şeklinde bir uyarı alıyorum, bir yerde okumuştum ama şimdi aklıma getiremedim. Burada sorun ilgili dosyanın o linkten çok sayıda indirilmesinden mi yoksa benim mi limit aşımımdan kaynaklanıyor arkadaşlar, üstadlar. Konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Cümleten sevgiler.   Not: Üstad çalışmanızın önceki versiyonunu halen kullanan biri olarak çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık efendim...
  5. Arkadaşlar, çeşitli forumlarda özellikle 2.el başlıklarında ve alışveriş sitelerinde(GG, Sahibinden, Sanalpazar gibi) "evkur'dan alınma, jelatini üstünde, sıfır ürün" ibareleriyle dolandırıcılar tarafından yüzlerce telefon satılmaktadır. Bu ürünler taahhütle alınıp(senet, sepet vs..) faturalarının üzerinde "Ödemesi tamamlanmazsa ürün kullanıma kapatılır" ibaresi bulunmaktadır. Evkur ibaresi gördüğünüz yerlere, başlıklara, ilanlara sakın ama sakın uğramayın, görmezden gelip geçin. Bu konuyu da mümkünse tüm akraba, arkadaş, hatta benim gibi öğrencilerinizle falan paylaşın, herkes bilsin bunların gerçek yüzünü. Evkur mağdurlarına da ayriyetten "Geçmiş Olsun" diliyorum.
  6. 64bit de çalışmıyor nedense, sanki eskiden yüklemede sorunum olmuyordu ama bunun sebebini anlayamadım açıkçası
  7. İkinizinde emeğine sağlık, üşenipte yapmadığımdan ihtiyacım olan birşeyi karşılamış oldum. Teşekkür ederim, sizler gibi paylaşımcı arkadaşlar hiç bitmesin, nankörlük yapanlar siz kıymetli kardeşlerimizin önünü tıkamasın inşallah.
  8. çıktığı ilk günden beri keyscrambler free kullanıyorum. şimdilik sıkıntı yaşamadım. özellikle banka işlemlerinde koruyucu olduğunainanmak istiyorum.
  9. Ben o adresten google translate ve arkadaşımın yardımıya biosu edindim kardeş. Biraz gayret göstermen gerekecek. Olaya çok vakıf olmadığımdan sana yardımım hem riskli hem de sınırlı olacaktır. Bir arkadaşım var, msn'den yazıp yardım istedim, online olduğunda sorununu çözüp ubrdan da yazacağım inşallah.
  10. Sağol babam, teşekkür ederim. Bu sertifika olayında link verebilirmisin peki, yani ilk mesajdaki sertifikalardan mı yararlanayım yoksa şunu indir dediğin bir sertifika var mı? Tekrar teşekkürler
  11. Babam, öncelikle biosunun modelini öğrenmen lazım. Bir arkadaşımdan casperın anakartlarını üreten şirketin adresini ve ordan da biosunu temin ettim. http://www.bios.net.cn/ sitesinden google translate kullanarak edindiğim biosu http://hotfile.com/dl/58940093/d9d3fc7/casper.rar.html adresinden indirebileceğin klasördeki araç ile modladım. Sonrasında ise geriye sadece sertifika yüklemek kaldı(en kolay bölümü de bu zaten) Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  12. Sevgili istanbul82, senin yönlendirmelerin sayesinde casper nirvana cn-tkp8600A model laptopumun bios modlama olayını başarmıştım. O gün bugündür çok rahatım, tekrar teşekkür ediyorum. Bir arkadaşım kızına SONY VAIO VPCM12M1E/W model laptop almış ve benden yardım istiyor. mydigitallife'dan baktım ancak bir türlü bulamadım. Bunun biosunun modlanmışı mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bu konuda yardımını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar dilerim. Orjinal Bios: http://hotfile.com/dl/58937726/9b001c1/EP0000225555.exe.html
  13. Turkcell 1200 dakika 35TL kullanıcısıyım ve çok memnunum. 2010 yılı sonunda 90TL olacağını duydum ve müşteri hizmetlerini arayıp durumdan emin olmak istedim. Henüz böyle bir durum olmadığını ancak yıl sonunda bütün tarifelerin değişeceğini ve bu yüzden Aralık ayının son günlerinde arayarak durumumu netleştirmemi ve dilerse ayrılıp ayrılmama kararının bana ait olduğunu söyleyip beni çok güzel bir şekilde bilgilendirdi. Keşke bu tarife ömür boyu devam etseydi, şimdiden sene sonu ne yapacağımı kara kara düşünmeye başladım.
  14. Hayırlı cumalar tnctr ailesi, birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.
  15. Hocam affına sığınarak bir istekte(ya da öneri) bulunacağım. 32 ve 64 bit AIO çalışmanız vardı ve ben hala onu kullanıyorum, SP1 çıktığında bir AIO çalışması daha yaparsanız bennim gibi kısıtlı versiyoon elemanlara büyük bir iyilik yapmmış olacaksınız. Çalışmalarınız için teşekkür ediyorumm.
  16. Nice mutlu seneler, sayenizde şu ortamda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum ve herkese öneriyorum. Herşey için tekrar tekrar teşekkürler
  17. I need SLIC 2.1 bios modded for Windows 7 please!! Manufacturer: Gigabyte Model: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H BIOS Type: Award BIOS BIOS Link: http://europe.giga-byte.com/FileList...gm-ud2h_f8.exe şeklinde senin yerine ben mydigitallife sitesinde ilgili yere yazdım kardeş, zaten burdan istanbul82 üstadım muhtemelen sana yardımcı olacaktır.
  18. active desktop calendar 7.88 için ne kadar aradıysam türkçe dil yaması bulamadım. Yardımcı olan arkadaşa/lara şimdiden çok teşekkür ederim.
  19. mephistooo2 ve istanbul82 üstadlarım ben de bios versionunun hatalı seçilmesi sonucu bu yavaşlamayı yaşadığımı düşünüyorum, evet bu yavaşlama rahatsız edici değil ve donanımım da gayet iyi ancak bu duurumu sizlerle paylaşmak isteyişimin nedeni benim olan bu sorunu çözmekten çok bu tip bir durumla karşılaştığımızda bunun üstesinden nasıl gelebileceğimiz. Kendi adıma modlu bios yöntemiyle devam edeceğim ama dünden beri en güncel quata tw/sw/cw 8 biosunu bulmak için hararetli bir şekilde google translate aracılığıyla çin sitelerini geziyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.
  20. Bu arada bir sorum olacak başta üstadlarım olmak üzere biosunu modlayıp win 7 kullanan herkese, Biosu modlayıp sertifika ve key girdikten sonra pc açılışında (Casper yazan siyah ekran) gelmeden evvel 1 ya da 2 saniyeliğine ekran simsiyah kalıyo sonra casper logolu ekran gelip pc açılışındaki diğer ritüeller gerçekleşiyor ve win 7 açılıyor ama bu zaman zarfında pc nin açılışı loader olayına göre sanki daha bir yavaş. uzun lafınkısası modladıktan sonra loader' a göre pc si daha yavaş açılan oldu mu acaba aranızda? Teşekkürler
  21. Biosun tam adresi bu: http://www.greenwww.org/html/64/t-8964.html mydigitalde mst nickli arkadaştan aldım adresi, tekrar teşekkür ediyorum kendisine
  22. Casper Nirvana CN-TKP 8600 A model 1. http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?p=149467#post149467 adresinden SLIC 2.1 Modded Bios dosyasını indirdim, 2. google translate aracılığıyla http://www.bios.net.cn adresinden ilgili modlama aracını indirdim(Insyde Flaş 3,53) ki tam adresi şöle: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&ie=UTF-8&sl=auto&tl=tr&u=http://www.bios.net.cn/down/BIOSSX/QTBIOSsxgj/&prev=_t&rurl=translate.google.com.tr&usg=ALkJrhgB6XKJMDU8Z5YP0KxKyvAmDp-P0w translate kullanamadan direk olarak ise: http://www.bios.net.cn/e/DownSys/DownSoft/?classid=61&id=404&pathid=0 3. Insyde Flaş 3,53 klasöründe bulunan InsydeFlashx64(64 bit kullanıyorum 32 bit için olanında bişi yazmıyo sadece InsydeFlash yazıyor) adlı dosyayı uac kapalı iken yönetici olarak çalıştırdım ve çıkan ekranda modlanmış bios dosyasını gösterdikten sonra onayladım. Bu işlemin sonucunda program mevcut biosun yedeğini aynı kalsöre çıkartırken(Yedek biosu mutlaka kaydedin çünkü ilerde servise gitmenizi gerektiren bir sorun olursa o zaman eski biosu yüklemeniz gerekir yoksa garanti dışı kaldınız diyip tamir etmek istemeyebilirler.) diğer yandan da modlu biosu mevcut biosun üzerine yazıyor. 4. Son aşamada mephistoo2 kardeşimin otomatik aktivasyon aracını kullanarak sertifika - key ve oem logo yüklemelerini yaptım. Sonuç olarak üst postlarda göründüğü gibi başbelası olarak gördüğüm bios modlama olayını ben de gerçekleştirmiş oldum.
  23. Valla galiba bu sefer oldu, üstadlarım bi bakarsa sevinrim. Mesaj kirliliği nedeniyle ayriyetten özür dilerim. Yardımlar için de çok çok çok teşekkür ederim.
  24. Bios modlama işini bir arkadaşın yardımıyla yaptım ancak sertifika olayını beceremedim bir türlü, mephisto2 kardeşimin otomatik aktivasyonu ile mydigital den indirdiğim benzeri bir aracı da kullandım ama nafile. İstanbul82 üstadım önerin ve yardımlarına ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...