Jump to content

Zone Alarm Extreme Security


gslikahraman

Recommended Posts

Zone Alarm Extreme Security güvenlik paketini indiriyorum pc de kaspersky 2009 var üzerinede zone alarm güvenlik paketini kursam sizce nasıl olur iyi veya kötü yanlan nelerdir.

Güvenlik paketi zone alarmın zaten zone alarmıda güvenlik duvarı yerine kuruyorum.

Link to comment
Share on other sites

İki antivirus programı kurduğunda erişimdeki dosyaları iki av motorununda erişmeye çalışması nedeniyle aşırı kasılmaya neden olur ve antivirus programları birinin taradığı dosyaya diğeri aynı anda erişemediği için sürekli taramaya çalışır ve Cpu ya aşırı yük bindirir.

Hasta olduğunda belki faydası olur diye iki antibiyotik birden almaktan farkı yoktur. Nolur daha çok hasta olursun aynı şey.

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayarında yüklü Kaspersky Internet Security değilse yükleyebilirsin çakışma olmaz ancan Kaspersky İnternet security ise onda da güvenlik duvarı var aynı anda iki güvenlik duvarı kullanmak hiç mantıklı bişey değildir internetin çok yavaşlar...

Link to comment
Share on other sites

Saçmalık, Kararsız Bi Durum Olur Bilgisayar İçin... Çöküp Çökmeyeceğini Bilemem Hiç Öyle Bi Durumla Karşılaşmadım Fakat Bilgisayar'ının Donanım Özellikleri Çok ii Deilse Kasma Yaratacaktır.. (Norton, Kaspersky Bunlar Bilgisayar İçin Ağır Antivirüs Programlarıdır..)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...