Jump to content

İnternet Download Manager Hakkında


Thermaltake

Recommended Posts

IDM tercih etmem çünkü indir e basıca geç açılıyor,her downloada karışıyor,hatta sesli sitelerde sesi indirmeye kalkışıp problem yaratıyor.saygılarımla.

Geç Açıldığını Görmedim :whistle: Eğer Virus Programıyla Entegreli Çalıştırıyorsan (İndirdiğinde Tarat Olayları Filan..) Ozaman Öyle Bir Sorun Yapabiliyor.. Her İndirmeye Karışmasını İstemiyorsan Seçeneklerinde Hangi Tarayıcıya Entegre Olacağını Seçebiliyorsun.. CTRL + ALT Tuşuna Basılı Tutarak O Anlık Deaktif Yapabiliyorsun..

Premium yok. Arkadaş, İdm kurmuş. İdmsiz vip file'den 500Kb ile dl yapıyordu. 8mbit kullanıyor. İdm kurduktan sonra 850 ile dl yapıyor. Bende kurmayı düşünüyorum. Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.

850 Hızı Normaldir IDM Dediğim Gibi Rapidshare ve Onun Gibi IP Kontrollü Sitelerde Premium Hesabın Olmadığı Sürece FAzla Bi İşine Yaramaz Fakat Diğer Sitelerde İnternet Hızını Zorlar.. (2 MBit Kullanıyorsan 280 - 300'e Çıkar)

Link to comment
Share on other sites

bak şimdi arkadaşım ben onun her türlüsünü denedim

1 Premium olsun yada olmasın bi cok indirme programında daha hızlı indirdi kesin

2 var sayalım ki bi siteye girdin örnek facebook orada vidyo izledin ve cok huşuna gitti şimdi yok vidyo paylaşım sitesine gir onu ara hatta aramak yetmez taraman gerekir hic bularla uğraşmıyorsun ek bi özelli olan Internet Download Manager şöye bi düğüme beliriyor vidyonun üst sağa tarafınad

0409.png

ve hemen o vidyoya sahipsin hatta orada izlemene bile gerek yok kendi pc izle bu hatta filim izleme sitelerinde bile gecerli gir izlemeye indirme butonuna bas siteyi kapatabilirsin kendi pcinde izle ama yinede karar senin

saygılarımla....

Link to comment
Share on other sites

@rokobozz a katılıyorum. Çoğu programdan hızlı indiriyor ve en sevdiğim özelliği... Arkadaşlar soruyor bildiğin video indirme sitesi var mı ?

Evet: youtube diyorum. Dalga mı geçiyorsun diyorlar ben de gösteriyorum. Bunu müzik dosyalarında da yapıyor. Ama tabii facebook için bir Mozilla eklentisi var facbook video adında her videonun altında izlemeye başlamadn bile dowload video diye gösteriyor. Mozilla'nın kendi addon sitesinde facebook vide diye arama yaparsanız bulursunuz şu an 2.17 sürümü var yani karışıklık olmasın diye söyledim.

Link to comment
Share on other sites

Vip filede bazı dosyalar idm olsada çok yavaş iniyor. Siteyle alakalı bi durum. Hızlı dosyalarda son hız indirebiliyorum.( 230kb ile - 2mbit ) İdm yi tavsiye ederim son hızda indirebilmen için elinden geleni yapıyor program. Sitelerdeki videoları, flashları kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Bir siteyi toptan indirebiliyorsunuz Teleport programının yaptığı gibi. Daha birsürü özelliği var. Hele premium üyeliğiniz varsa idm vazgeçilmez bir program.

Link to comment
Share on other sites

İdm'de indirmeyi durdurduktan sonra bilgisayarı kapatıp açınca indirme devam ettirilebiliyormu?

Eğer Rapid Gibi IP Kontrollü, Bir Siteden İndirmediysen Devam Ettirebilirsin.. Sağ Alt Köşedeki Simgesine Çift Tıkla, Sonra Ordan İndirmeye Devam Etmesini İstediğin Dosyayı Seç ve Üstteki Devam et Butonuna Bas..

Link to comment
Share on other sites

İdm'de indirmeyi durdurduktan sonra bilgisayarı kapatıp açınca indirme devam ettirilebiliyormu?

Arkadaşım o indirdiğin adrese bağlı.

Mesela üye olduğun bir siteden indirirken üyeliğin kapanırsa tekrar indirmek zor.

%0.00'dan başlamak zorunda kalırsın. Ama ideal bir program.

Link to comment
Share on other sites

Ben diğer programlarla en fazla 850kb a kadar çıkabildim IDM ile 950kb ile 1mb arasında indiriyorum premium olmasa bile 100 kb ile indirceksen idm ile 120-150kb arasında bişe indirsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...