Jump to content

Msn Ye Explorer Da Giriyor Messenger Da Girmiyor.


Recommended Posts

arkadaşlar ben win 7 yi çok kez yüklememe ragmen bir türlü messenger le hesabıma giremiyorum,xp de giriyorum.belki 10 kez win 7 yi formatladım bir türlü girmiyoryok sa banlandımmı ,ama xp kuruyorum ozaman giriyorum,modemimden olabilirmi ,asus ana kart kullanıyorum ,i7 920 işlemci donanım var herhalde bunlardan olmaz,ama ana kart tan aktifleşme yapıyorum bios mod kullanılarak .arkadaşlar ben bu win7 yi çok hoşuma gitmesine ragmen bir türlü messenger yüzünden kullanamıyorum .benim gibi başına gelen varsa bana yardımcı olabilirmi arkadaşlardan artık bir daha win 7 yüklemeyecegim bıktım artık yüklemekten.mesengerle ilgili reg ayarlarını bana biri verme durumu olabilirmi açaba çözüm olurmu.not:güvenlik duvarını kapayorum vürüs programınıda kapayorum bir defender kalıyor tek şüphem o program kaldırma olayı olsa kaldıraçagım birde explorer 8 den kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum explorer7 yüklemem mümkünmü yani degiştirmek. lütfen bilen biri yardım etsin.

Link to comment
Share on other sites

msn discovery veya msn plus kullanıyorsan kardeş onları kaldır. sadece msn kurulu olsun hiçbir eklentisi olmadan dene birde. yine çalışmazsa modemin markasını yazarsanız bir kaç ayarda orda varmış... onları denersiniz...

Link to comment
Share on other sites

buldum galiba şimdi arayıp buldugum bir yazıyı buraya koyuyorum zannedersem sorun modemimden kaynaklanıyor galiba çünkü benim modem de linksys yazıyı alta koyuyorum fakat henüz denemedim şimdi deneyecegim.

Windows Vista’da bulunan “Auto Tuning Networking” özelliğinden ötürü Live Messenger hizmete bağlanamayıp 81000306 hatası veriyor.

Bu hatayı bir çok yer komut isteminden (cmd) interface tcp set global autotuninglevel=disabled yazıp bu özelliği kapatmanızı öneriyor. Oysa Linksys’in çıkardığı son firmware güncellemesi ile modeminiz auto tuning networking’i sorunsuz kullanabilir hale geliyor.

WAG200 için son firmwarei buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Muhtemelen diğer Linksys modemleri içinde güncellenmiş firmware

Please register to see this content.
adresinde bulunmaktadır.

// Eğer üstteki komutu kullanarak auto tuning network özelliğini kapattıysanız netsh interface tcp set global autotuninglevel=normal komutuyla tekrar geri açabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

bu mantıksız olay şans eseri oluyor şöyle düzeltebilirsiniz

Bilgisayarınızda C:\WINDOWS\system32\drivers\etc bölüme gidin.

"Hosts" isimli dosyayı Not defteri ile açın ve en sonuna

65.54.239.80 messenger.hotmail.com

65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

yazıp kaydederek kapatın.

Link to comment
Share on other sites

hata kodum 81000306 messenger in bütün sürümlerini denedim buna 8,5 de dahil son sürüm ve 8.1 de dahil bir çok daha var olmuyor bir türlü,ilgilendigin için teşekür ederim ayrıca.

Varsayılan tarayıcı olarak Internet Explorer'i yaparsanız sorun kalmaz sanırım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...