Jump to content

Street Fighter 4 Lazım


fearlesshackteam

Recommended Posts

Arkadaşlar bana Street Fighter 4 oyunu lazım. Arıyorum ama bulamıyorum. Şimdi ilk şu sorulacak. "Sitede arama yaptın mı ?" Ben sitede de google de de aradım. Aradığım şey Reload (yeniden düzenleme) yapılmamış yani fabrika çıkışı (en güzel böle anlatırım sanırım) Street Fighter lazım. Oyunun takipçisiyim. Tüm sürümlerini oynadım. Oyunların üzerinde yapılan ripleme, düzenleme ekleme işlerinden nefret ederim. Böyle oyunlar hem sorun çıkarır hem de oyunu oynama zevkimi bozar. Elinde saf Street Fighter olan veya bir adres verebilecek olan birisi varsa yardımcı olabilir mi ? Sitemizde mevcut biliyorum ama hepsi reload sürümler. Nette de yüzlerce sitede var ve hepsi birbirinden alıntı olduğu için orijinalini bulamadım. :download1:

Link to comment
Share on other sites

Aynı anda da üstüne oynama yapılarak gereksiz görülen paketlerin çıkarılması olduğunu da biliyorum. Birkaç düzenleme, fazla boyutu azaltmak için paketlerin çıkarılması gibi işlemler de yapıldığı için öyle dedim. Yani şu anda TNC de ve başka sitelerde olan gerçek paket mi ? Sadece crack yapılmış ve üstünden bişey çıkarılmamış orijinal paketler mi ?

Link to comment
Share on other sites

Reloaded bir yayın grubudur. Oyunları internete verirler, (Bkz. NFS Shift) Yani oyunun yeniden yüklemeyle alakası yoktur.

Aynı şey benim başıma da gelmişti,ReadNFO diye bir grup varmış, ben de NFO dosyalarından kurulacak sanıyordum :( Tabii çok eskidendi,o zaman ne adam gibi ingilizce biliriz ne de internet :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...