Jump to content

Anakart Ve Ses Kartı Drıver Sorunu!


kralturka

Recommended Posts

ıntel 82801GB High Definition Audio Controller[a-1] Ses kartında bu yazıyor everesti yükledim bunu buluyp indiriyorum olmuyor anakartın ismi ise yazmıyor!

KAsayıda açip içine baktım!Everstide kurdum CPUZ!Da ama hç birinde yazmıyor nasıl bulabiilirim...

Link to comment
Share on other sites

Bu Driver'ı Gösterebilir.. İndirip Kurduğunda Etkilemiyor Yada Dosyalar Kopyalanırken Mavi Ekran Veriyorsa Driver Yanlış Demektir.. Anakartın Bi Şekilde Marka vede Modelini Bulmamız Gerekiyor.. Kendi Driverları Sorunu Çözecektir.. Anakartın CD'si Varsa Onunlada Halledebilirsin..

Link to comment
Share on other sites

Anakartın Cdsi olsay dı gerekten süper oldu bilgisayar benim arkadaşım pek anlamıyor bende pek anlamıyorum formatı attık ama Dıreverları yokmuş ben etherneti ve ekranartını buldum ama ama ses ve anakartı bulamadım.

Seskartı anakarta dahil ben kasayı açip bakmiştim markasına falan bakmak işçin kasada da marka falan yazmıyor :)

Link to comment
Share on other sites

anakartın ismi nasıl yazmaz kasayı açıp içindeki siyah çipin üstündeki yazıları google'da arat o yazının silinmesi çok zor ve olmamasıda imkansız çipin illaki adı yazar onu öğrenmelisin öncelikle eğer kart onboardsa tabi değilsede aynı şekilde kartın üstündeki çiplere bak eğer bunları yapamam diyorsan şu sitedeki 100.000 driver cdleri var o cdlerden biriyle sorununu çözmeyi deneyebilirsin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...