Jump to content

kralturka

Üye
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    bulmaca1903[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • TURAN
  • Bir gün yerin üstüne Gece örtüldügünde!
    Binlerce Bozkurt İpten kurtuldugunda!
    Mahşeri Çıglıklarla Gökler yırtıldıgında!
    Bu Bizim Dönüşümüz Destanımız olacak!
    Doğmamiş çocuklara ŞEREFİMİZ kalacak!

Recent Profile Visitors

518 profile views

kralturka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Bu dosyayı direk DVD'nin içine atıp yazdırınca kurulum yapabilecekmiyiz ?
  2. Windows7'yi Windows 10 'a yükselttim ve bazı hatalar veriyor . exporer.exe hatası bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı , niçin böyle bir hata vermeye başladı bilmiyorum...
  3. Selamın Aleyküm Evet Çok iyi Bir Telefon Arkadaşım kullanıyor şarjıda çok iyi gidiyor. Sana Çok önemli Bir Tavsiyem Var Dikkat etmeni bu konuya Şiddetle Öneriyorum , Telefon Alırken DELTA SERVİS Güvencesi Altında Yani Delta Servis Garantili ALMA Kardeş. Başka Bi arkadaşımda Z1 Vardı Telefon Bozuldu Garantiye Gönderdik , Su Geçirmez Cihaza Sıvı Teması Var diyerekten 650 TL Fatura Çıkarttılar. O Yüzden Delta Servs Garantili olmasın Aldığın Cihaz.
  4. Ben bu konuyu yalnış yere açtım sanırım , yazılım veya donanıma açmam gerekiyordu herhalde ilgili bölüme taşıyabilirmisiniz.
  5. Ayrıca  şarjı çabuk bitmeye başladı ve ekran kararıyor birden tekrar düzeliyor şarja takınca falan anlayamadım* Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Selamın Aleyküm Arakdaşalr ben bugun Bilgisiyara WİN7 Pro yükledim. daha önce bilgisayarı şarjda kullanırken şarj olmasını kapata biliyordum fakat şimdi şarjda kullanırken kapatamıyorum. bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim ? yani şarjda kullanırken şarj olmasın istiyorum.
  7. Yeni Link yada buna benzer Video'ya Logo ekleyebileceğim bir program varmı Güncel-katılımsız-full-türkçe vs.
  8. Tamam Arkadaşlar Sorunumu çözdüm. Modem  Kendi DNS atamış bu yüzden giremiyormuşum,fakat bu nasıl atandı onu çözemedim.   Modem TP-Link Td-w8961nd Bu modeme hangi PC'ler bağlanıyor nasıl görebilirim Modemime Bağlanan olduğunu düşünüyorum. Güvenli Bir şifrem var ama nasıl oluyor anlamıyor,sürekli WLAN ışıgı yanıp sönüyor kullanmadığım halde.
  9. Öğretmen Evi en uygunudur dostum ... Eğer Hastane Çapa'da falan ise Burdan oraya gitmek rahat tramvay-otobüs vs var. Allah(c.c) Acil Şifalar Versin.   Zeytinburnu Öğretmenevi Tel: 0212 415 45 97 – 0212 416 41 28 Fax: 0212 415 45 98 Web:www.zbogretmenevi.com E-Mail: [email protected] Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No: 39 Zeytinburnu İstanbul Yatak Sayısı: 100 Hizmet Veren Bölümler: Otel, Restoran, Lokal, Bahçe
  10. Öncelikle Selamın Aleyküm Siz Değerli Arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.   1. Problemim   Samsung Advance Telefonum var,Ama Bu Telefondan Son Zamanlarda FACEBOOK programı ile facebook'a ve Google Playe'de bağlanamıyorum WİFİ üzerinden. Ama Diğer internet sitelerini kullanabiliyorum Whatsap , crome vs kullanıyorum Wifi Üzerinden. Google play-Facebook'ada mobil veri üzerinden bağlanamıyorum.   2.Problem Dell İnp. 5110 Leptopbum var bunda'da Google açılmıyor ama diğer tüm sitelere girebiliyorum. Google girmeye kalktıgımda sayfa bulunamadı diyor.   Bu konular hakkında yardımlarınızı Bekliyorum. Selam Ve Dua ile kalın.
  11. Neden Arıyorsun Bu Flaş ?   Amacın ne yani Dostum  :give_rose:
  12. Ayrıca Önemli Not Bir Yere Kimlik Fotokopisi Verirken ÜZerine Yatay Biçimde Ne için Verdiginizi Yazın Mesela İş Başvuru için Verilmiştir. Sıksık Kimliginizi Yenileyin Diyelim ki Siz Kimliginizi Yenilediniz 10.11.2013'te Sizin eski Kimlik Fotokoponiz İle 01.01.2014'te kredi çekildi Sizin çekmediginiz Tarihlerden Anlaşılabiliyor. fotokopideki kimlik yenileme tarihi eski oldugundan kolayca işten kurtulabilirsiniz.
  13. Çok Pardon Yalnış Yere açmışım konuyu Alım satıma da bakıyordum , oraya taşıma şansımız varsa sevinirim.
×
×
  • Create New...