Jump to content

Photodex ProShow Gold v5.0.3256 Portable


ergir
 Share

Recommended Posts

  • 11 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Photodex ProShow Gold[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v5.0.3206 [/color][color="#800080"]Portable[/color] | 41.8 MB [/font][/size][/b][/center][b][center]
[/center][/b][b][center][b]Homepage:[/b][font="Arial, Helvetica, sans-serif"] [/font][font="Arial, Helvetica, sans-serif"][color="#0000ff"]http://www.photodex.com/[/color][/font][/center][/b]
[code]https://filepost.com/files/99ef27aa[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • Moderator

[center][color="#000000"][b][font="Times New Roman"][size="3"]Photodex ProShow Gold v5.0.3256 Portable [/size][/font][/b][/color]

[code]https://filepost.com/files/m4ee1985/PhoGold_v5.0.3256_Port_by_speedzodiac.rar/
or
http://extabit.com/file/28dtzsl8clnbi[/code]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

[center][font="Arial Black"][size="4"][color="#FF0000"]Photodex ProShow Gold 5.0.3276 Portable[/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/Kz72E.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :33.1 MB
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][center]ProShow Gold slayt gösterisi tutkunları için tam bir all-in-one bir araçtır. Ödüllü ProShow Gold ile, onları HD, DVD & Online arkadaşlar ve aile ile anılmak istiyorum şekilde deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. ProShow Gold birkaç basit adımda fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müzik eşliğinde bir slayt gösterisi oluşturmak için kolaylaştırır. Sadece sürükle ve bırak içerik bir gösteri, fotoğrafları düzenlemek içine, efektler eklemek, zamanlaması ayarlanmış ve bitirdiniz! Kolayca bir doğum günü, yıldönümü, mezuniyet, tatil, düğün ya da sadece gösteriş tatil fotoğrafları olsun herhangi bir zaman için benzersiz ve özel fotoğraf slayt gösterisi oluşturabilirsiniz. Anında bir slayt için geçerli veya hareket efektleri ve geçişler kullanarak kendi özel yaratılış oluşturabilirsiniz heyecan verici etkileri onlarca seçerek yaşam için gösteriler getirin. Erir, kaybolur, mendil ve şekiller dahil olmak üzere 280'den fazla geçişler seçin. Herhangi bir fotoğrafa Özel başlıkları ve arka ekleyin.

ProShow Gold DVD, Blu-ray, CD, Web ve popüler tüketici cihazları dahil olmak üzere onlarca üzerinde 40 biçimlerine çıktısı slayt gösterisi olacaktır. Ayrıca YouTube, Vimeo, Facebook ve Twitter gibi popüler web siteleri için entegre çıkış desteği ile online gösterileri paylaşabilirsiniz. Otomatik olarak fotoğraf, video, müzik ve metin gösterileri oluşturmak. Temalar özelleştirin ve neredeyse anında önizleme bakın. Daha fazla kontrol mü istiyorsunuz? Şovun için sınırsız değişiklikleri yapın. Sürükle ve şov dünyasına sınırsız fotoğraf, video ve müzik bırakın. Kırpmak araçları yerleşik kullanarak dosyaları düzenleme, kırmızı göz ve trim ses ve video klipleri çıkarın. Özel bir film müziği, seslendirme ve başlıkları ile son rötuşları ekleyin.

ProShow Gold En Özellikler:

• Sihirbazı kolay kullanımlı. ProShow Gold'un sihirbaz yerleşik anlık slayt gösterileri oluşturun. , Bir tema seçin, içerik eklemek ve gidin! Sihirbaz akıllıca sadece saniyeler içinde sizin için özel bir slayt gösterisi karışımları, hiçbir ekstra çalışma gerektiriyordu.
* Fotoğraflarınızı, video ve müzik ekleyin
* Eğlenceli ve heyecan verici temaları geniş bir dizi seçin
Lütfen gösterisi * ayarlayın enerji seviyesi
* Özelleştir temalar, yalnızca istediğiniz efektleri kullanma
* Deneyim otomatik gösterisi oluşturma, gerek yok ekstra çalışma

• Kolayca Show Resimleri & Videoları ekleyin. Sürükleyip gösterisi eklemek için Slayt Listesi üzerine fotoğraf ve videoları bırakın. Her slayt, benzersiz bir fotoğraf montages oluşturmak görüntü ve daha fazla kenarlık ekleyebilirsiniz anlam katmanları sınırsız sayıda olabilir. Hatta dahili video düzenleyici kullanarak doğrudan ProShow Gold video klipleri düzenleyebilirsiniz. Sorunsuz bir efekt için bir sonraki slayt soluyor geçiş kullanın.
* Herhangi bir slayt için katmanları sınırsız sayıda ekle
* Sürükle ve kolayca göstermek için içerik eklemek için bırakın
* 100 + dosya türlerini destekler
PSD, PNG, TIFF ve GIF dosyaları için * Şeffaflık destek
* Dahili video düzenleyici bitkiler video klipler kesin

• Sabit Görüntüler Hareket ekleyin. Slayt herhangi bir fotoğraf ya da video için özel bir hareket efekti ekleyin. Bir ilgi noktası haline Zoom, panoramik bir görüntü kaydırdığınızda veya herhangi bir fotoğrafı döndürün. Hareket Biraz slayt gösterisi için oldukça ilgi ekleyebilirsiniz. TV izlerken görüntülerin nasıl gördüklerini düşünün; nadiren statik ve hala ekranda vardır. Basit tava, yakınlaştırır ya da en iyi genel etkisi için rotasyonlar ekleyin.
* Hayat hareket efektleri ile herhangi bir fotoğrafı getirin
Mükemmel uyum için * Hassas hareket kontrolü kullanım kompozisyon hatları
Ile herhangi bir boyuta * Ölçek / zoom fotoğraf yakınlaştırma aralığı arttı
Hareketli efektler için * Set ivme stilleri
* Saniyede slayt gösterisi için hareket efektleri Rastgele

• Anında Efekt Slayt Stilleri + Geçişler kullanın. ProShow Gold yerleşik 140 slayt stilleri üzerinde ve 390 geçişler üzerinde bulunmaktadır. Herhangi bir gösteri için bir yaratıcı yetenek eklemek için bu önceden hazırlanmış efektleri kullanın. Sadece etkisi önizlemek için tıklatın ve göstermek herhangi bir slayt veya geçiş için geçerlidir. Bir anlık eğlence ve yaratıcı etkileri alırsınız!
* Özel efektler Tek tıkla
* Slayt Stilleri yerleşik 140 fazla
* 390 dahili Geçişler fazla

• Fotoğraf Düzenleme & Özel Başlıklar oluşturun. ProShow Gold fotoğraf düzenleme araçları yerleşik bir denize sahip. Siyah ve beyaz, ayarlamak parlaklık veya kontrast bir renk fotoğrafı açmak, kırmızı göz giderme ve daha fazlası. Ayrıca göstermek herhangi bir slayt Özel başlıkları ekleyebilirsiniz. Başlıklar, intro slayt oluşturmak fotoğraflara açıklayıcı başlıkları ekleyerek, kredileri kaydırıyor ve daha oluşturmak için mükemmeldir.
* Kolayca fotoğraflardaki kırmızı göz kaldırma
Fotoğraflar için * Tek tıkla otomatik düzeltme
* Kenarlık ekleme ve herhangi bir fotoğraf veya video gölge düşürmeyin
* Herhangi bir yazı için başlık ayarlama, boyut, stil ve renk
* Başlıklarınız-seçim 100 genişletilmiş kümesinden + başlığı etkileri eğlenceli ekle

• Evde Sizin gösterir paylaşın veya On-the-Go. ProShow Gold piyasadaki diğer slayt gösterisi yazılımı daha fazla çıkış seçenekleri vardır. Slayt DVD, Blu-ray ve CD dahil tüm önemli disk formatlarını doğrudan gösterir çıktı. YouTube, Flash, QuickTime veya Photodex kendi akışı ProShow Presenter ile web doğrudan gösterir yükleyin. Sen * iPhone, iPod, Blackberry ve daha fazlası gibi taşınabilir cihazlar üzerinde gösterileri koyabilirsiniz.
* DVD, CD ve Blu-ray Burn
* Entegre Facebook, YouTube, Vimeo ve Twitter yükleme
* Stream Flash, QuickTime veya Presenter ile çevrimiçi gösterir
* Çıkış taşınabilir cihazlar için * iPhone gibi, Blackberry ve daha fazlası
* Photodex.com az ÜCRETSİZ online gösterileri yükleyin ve paylaşın[/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/8PoFv.png[/img][/center][center][code]http://netload.in/dateikKWiiBs87n.htm[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...