Jump to content

Trt'nin 2010 Eurovision Adayı Belli Oldu.


CentilBoy

Recommended Posts

TRT'nin Eurovision adayı belli oldu

Rockçı Emre Aydın...

eurovision.jpg

Önümüzdeki yıl Eurovision’a erkek sanatçı gönderme kararı alan TRT yönetimi rockçı Emre Aydın’da karar kıldı.

Vatan gazetesinin haberine göre 2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’nin son dakika değişikliği olmazsa Emre Aydın tarafından temsil edileceği öğrenildi. TRT yönetiminin, 15’inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü alan Emre Aydın’ı öncelikli tercih olarak belirlediği, alternatif olarak ise Murat Boz isminin gündeme geldiği ifade edildi.

TRT yönetiminin yarışmaya bu yıl öncelikle erkek solist gönderme kararı alması nedeniyle Emre Aydın’ın ismine ağırlık verdiği, alternatifler arasında ise Murat Boz’un yanı sıra Şebnem Ferah ile Grup Manga’nın bulunacağı öğrenildi. Aralık ayında yarışacak ismi resmen açıklayacak olan TRT, bu adaya beste yapması için bir süre tanıyacak. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna açıklanacak.

Kaynak:

haberturk.com

Link to comment
Share on other sites

Bence bu erurovisionda puanlamalarda siyaset çok ön plana çıkıyor ve başarılı performans göstersek dahi bizi tutan ülkeler çok az olduğundan bunu tabloya yansıtamıyoruz emre aydında eğer katılırsa buna takılacaktır 1 kere birinci olduk tekrarı zor gibi gereken yerlerden tam puan alamıyoruz malesef

Link to comment
Share on other sites

Emre Aydın'ın 2008 deki mtv birinciliğinden dolayı mangadan bir adım önce olduğu gerçek...

Ayrıca Emre Aydın'ın canlı performansını dinlemiş biri olarka şunu söyliyebilirim..Hadise Emre Aydın'ın yanına yaklaşmayı geç 40 fırın ekmek yesede ulaşamaz....TRT Sertap'dan sonraki en doğru tercihini yaptı.

Unutmayın bi bu ülke eurovision'da süperstas ve rimi rimi ley diye 2 facia atlattı :(

Link to comment
Share on other sites

bence hata yapmışlar. emre aydın,şebnem ferah ve manga'dan 3 beste istiyorlar ama aralık ayında bana göre trt diplomat ve siyaset kesimiyle görüşecek buda en iyisinin şebnem ferah/manga olacağını gösterir emre aydın out olur. ayrıca eurovision ülkeleri birbirlerine yalakalık yapıyor ve cinsellik+şov+görüntü ye önem veriyorlar sizce bu doğru bir davranış mıdır??? yoksa yanlış mı? karar sizin.!

Link to comment
Share on other sites

Ne zaman ki Türkiye dış güçlerin istediklerini yerine getirecek (tam anlamıyla) o zaman her dalda 1. olucağız

Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yok Bunu Unutmayalım

Yunanlara Ve Rumlara puan vereceğimize Ya Azerbaycan lı kardeşlerimize yada bize oy verenlere verelim.

Link to comment
Share on other sites

inşallah bu seferde hayal kırıklığı olmaz söyleyen kadar söylenecek şarkıda çok önemli. inşallah gerçekten güzel iyi bir şarkı ayarlarlar. (seçilen şarkı mükemmel olursa ben bile dereceye girerim :D :D :D :D :D)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...