Jump to content

Windows 7 Sorunu


m17

Recommended Posts

Arkadaşlar Windows 7 Ultimate Final kullanıyorum yaklaşık 2.5 aydır. Sistemim 1.5 gb ram intel pentium 3.0 çift işlemci ama ekran kartım yok. Ekranı anakarta baglı olarak çalıştırıyorum onuda yaklaşık 3 aydır öyle kullanıyorum. Windows 7'e geçme sebebim xp'den daha hızlı olmasıydı fakat son 1 haftadır inanılmaz yavaş daha 3 gün önce format attım ama sorunum giderilmedi antivirüs programını kaldırdım gereksiz herşeyi sildim ama hala fazla yavaş şimdi bir ekran görüntüsü aldım onu paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.

:download1:

16b0zk5.png

Ayrıca hergün bilgisayarı kapatmadan

-Advanced SystemCare 3

-CCleaner

Programlarıyla temizleyipte kapatıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Genelde %50-60 arasında oluyor.

Sistem boşta iken bu normal değil. Sisteminiz boştayken Görev Yöneticisini açın ve tüm işlemler görünür şekilde iken bir resim çekip yollayın. Hijackthis ile bir log alıp verseniz daha iyi olur.

Link to comment
Share on other sites

Genclik sizi anlamıyorum orda kocaman kaynak izleyici koymuş adamlar sistemi tam izlemek için kimse demedimi aga bu ne işe yarıyor windows 7 i yukleme sebebimin yarısı sırf o ozellikdir ya hersey benim elimde cok guzel hazırlamış adamlar tam anlamıyla windows a hakimsin ne ne yapıyor ne bilgi gonderiyor ne cpu harcıyor hepsi orda var

K.bakma ama bilmiyorum diye soruyorum kalabalıga gerek yok.

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...