Jump to content

Abbyy Screenshot Reader 9.0.0.1051 Portable


libertic
 Share

Recommended Posts

boxscreenshotreader.gif

ABBYY Screenshot Reader, bilgisayarınızdan görüntü yakalamak (screenshot) için tasarlanmış, çok gelişmiş bir programdır.

ABBYY Screenshot Reader, basit bir görüntü yakalama programı değildir.Bilgisayarınızın istediğiniz yerinin istediğiniz boyutlarda birkaç fare tıklaması ile görüntüsünü alabilirsiniz.Açık bir döküman belgesinde, yada bir bilgisayar programının istediğiniz kısmının resim görüntüsünü kolay bir şekilde yakalayabilir, bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Pekçok görüntü alma (screenshot - ss alma) programının aksine ABBYY Screenshot Reader, herhangi bir yazı veya resim için, gelişmiş grafik resim programları ile koca bir görüntüyü kesme biçme işlemi ile uğraşmanıza gerek bırakmaz.Bir bilgisayar programının menü kısmının görüntüsünü almak için, ABBYY Screenshot Reader ile, menüyü kolayca seçebilir ve bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Program, birçok alanda çalışmalarınıza büyük kolaylık sağlar.Bir belge içindeki resmin görüntüsünü kısa bir sürede alabilir ve Microsoft PowerPoint, Word, Excel yada başka bir grafik programına yapıştırabilirsiniz.Bu sayede, resim yakalama ve belge oluşturma işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Screenshot Reader programını, resim, flash dosyaları, PDF yada diğer resim tabanlı dosyalarından resim yada film bazlı yazı dosyalarını almak içinde kullanabilirsiniz.Resim yada film içindeki yazıları Screenshot Reader ile gerçek yazılara (true text) dönüştürebilir, kolayca düzenleyebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...