Jump to content

Sevgiyi bilgisayarýnýza yükleyin


mavikiz

Recommended Posts

Müþteri: Çok fazla teknik bilgim yok. SEVGÝ yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

Yetkili: Ýlk olarak KALBÝM dosyasýný açmanýz lazým. Açtýnýz mý?

Müþteri: Evet açýldý. Ancak þu anda GEÇMÝÞ_ACILAR.EXE, DÜÞÜK_GÜVEN.EXE, HASET.EXE VE GÜCENME.EXE isimli programlar da çalýþýyor. Onlar çalýþýrken SEVGÝ yükleyebilir miyim?

Yetkili: Problem deðil. Yüklediðiniz anda SEVGÝ otomatik olarak GEÇMÝÞ_ACILAR.EXE'yi silecektir. Gerçi bir süre geçici hafýzada kalabilir ama artýk diðer programlarý etkilemez. SEVGÝ er veya geç DÜÞÜK_GÜVEN.EXE'yi silere YÜKSEK_GÜVEN.EXE isimli bir modül yükleyecektir. Ancak siz, HASET.EXE VE GÜCENME.EXE'yi mutlaka kendiniz kapatmalýsýnýz. Bu programlar SEVGÝ'nin yüklenmesine engel olurlar. Onlarý kapatabilir misiniz lütfen?

Müþteri: Tamam kapattým, SEVGÝ otomatik olarak yüklenmeye baþladý. Bu normal mi?

Yetkili: Evet ama unutmayýn ki bu sadece temel program. Üst sürümlerinin yüklenmesi için baþka KALP'lerle baðlantý kurmanýz gerekiyor.

Müþteri: Haydaa... Daha þimdiden hata mesajý verdi. Ne yapmam gerekiyor?

Yetkili: Mesaj ne diyor?

Müþteri: Hata-412! Program iç sistemde çalýþmýyor! Bu ne demek?

Yetkili: Endiþelenmeyin, bu çok rastlanan bir sorun, çözümü de var. Hata mesajý, SEVGÝ programýnýn baþka kalplerde çalýþmaya hazýr olduðunu ancak sizin kalbinizde çalýþmadýðýný söylüyor. Biraz karmaþýk bir programcýlýk dili oldu galiba... Sade bir dille þöyle diyor: 'Programýn baþkalarýný sevebilmesi için önce sizin kendi sisteminizi sevmeniz gerektiðini' söylüyor.

Müþteri: Peki ne yapmam gerekiyor?

Yetkili: 'Kendimi Kabullenme' isimli dosyanýn içinde bulacaðýnýz KENDÝNÝ_AFFETME.DOC, KENDÝNE_GÜVENME.TXT, DEÐER_BÝLME.TXT VE ÝYÝLÝK.DOC isimli dosyalarýn üzerine týklayýp hepsini KALBÝM dosyasýna kopyalayýn.

Müþteri: Tamam. Baþka bir þey var mý?

Yetkili: Þimdi çalýþacaktýr gerçi ama, biz ilerisi için de tedbir alalým... SÜREKLÝ_KENDÝNÝ_ELEÞTÝR_HAYATI_ZEHÝR_ET.EXE diye çok uzun isimli bir dosya vardýr. Onu bütün sistemde tarayýn ve gördüðünüz her dosyadan silin, sonra çöp kutunuzdan da atarak tamamen kaybolduðundan emin olun!

Müþteri: Yaptým. Hey harika... Neler oluyor?.. KALP temiz dosyalarla doluyor. GÜLÜMSEME.MPG monitöre geldi. SICAKLIK.COM, BARIÞ.EXE ve MEMNUNÝYET.COM hepsi KALP'e yerleþiyor.

Yetkili: Güzel, demek ki SEVGÝ yüklendi ve çalýþýyor. Þu andan itibaren her þeyle baþa çýkabilmeniz gerekiyor. Yalnýz telefonu kapatmadan önce son bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.

Müþteri: Nedir?

Yetkili: SEVGÝ programý ücretsizdir. Onu ve onun tüm modüllerini tanýþtýðýnýz herkese verin. Karþýlýðýnda onlar da baþkalarýyla paylaþacak ve sonunda size tertemiz modüller olarak dönecektir... Mutluluklar...

Müþteri: Teþekkürler. Size de mutluluklar...

Link to comment
Share on other sites

Keþke Her þey bu kadar basit olsaydý ;

"Bir Önyargýyý yok etmek , Atomu parçalamaktan daha zordur " Diye bir sözün varlýðý aklýma geldi birden.

Aynaya Bakýp Gözlerime konsantre olsaydým al kalbim sana bir yudum sevgi diyebilseydim.

Ayaklarým yerden kesilseydi

Baþým bulutlara deðseydi

Ben beni çok severim sevmesine

Ama o kadar çok severim ki ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...