Jump to content

Nokia Booklet 3g Dizüstü Bilgisayar


m231

Recommended Posts

nokia%20booklet1251151520.jpg

Nokia Booklet 3G kişisel bilgisayar dünyasına sürekli mobilite olanağı getiriyor.

Intel Atom işlemcisine sahip Nokia Booklet 3G, 12 saatlik pil ömrüyle etkileyici bir performans sunuyor ve insanların güç kablolarını arkada bırakıp verimli ve sürekli bağlı olmalarına yardımcı oluyor.

Çok hafif alüminyum kasa içinde tam işlevli bir kişisel bilgisayarın zengin deneyimini sunan yeni mini dizüstü bilgisayar yalnızca 1,25 kg hafifliğinde ve yaklaşık 2 cm inceliğinde.

Bağlantılar

3G/HSPA ve Wi-Fi dahil çok çeşitli bağlantı seçenekleri tüketicilerin internete ve Nokia'nın çok çeşitli Ovi servislerine yüksek hızlarda erişmelerini sağlıyor.

Mini dizüstü cihaz ayrıca HD video çıkışı için bir HDMI bağlantı noktası, video görüşmeleri için ön yüz kamerası, entegre Bluetooth ve kolay kullanılabilen bir SD kart okuyucu içeriyor.

Uydudan Yer Belirliyor

10 inçlik cam ekran ve Ovi Maps mini uygulamalarıyla çalışan, bulunulan yeri saniyeler içinde işaretleyip gerçek anlamda kişisel harita deneyiminin kapılarını açan entegre A-GPS de diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Fiyatı

Nokia Booklet 3G netbook, piyasaya çıktığında üzerinde Windows 7 kurulu olacak. Fiyatı merakla beklenen ürünün satış fiyatı ise 575 euro (816 dolar) olacak. Bu fiyatın aracılar ve vergiler hariç olduğunu belirtelim. Piyasaya çıkış tarihi ise yılın dördüncü çeyreği içersinde olacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...