Jump to content

Acer Netbook Açılmıyor


maxi_cex

Recommended Posts

Arkadaşlar elimde Atom işlemcili Acer Netbook var ben bilgisayarı normal kullanıyordum sadece program kaldırdım ve yeniden başlatınca bilgisayar bir daha açılmadı. Işığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. İnternette biraz araştırdım da bunların biosunun çabuk çöktüğünü internetten biosunu indirip bir flash diske kaydedip "FN+ESC" basın diyor. Eğer öle ise nasıl yapabilirim mantığı nedir anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

ALAKASIZ OALCAK AMA BENIMDE 6930G MODELIM VAR... 15 GUN ONCE FISDEN CIKARDIM TEKRAR TAKARKEN ADAPTORUNU ATES ATTI HAFIFTEN VE BIR DAHA ACILMADI... 15 GUNDUR YATIYOR EVDE OYLE... İŞİN GARİBİ DAHA 6 AYLIK CIHAZ... İŞ YOGUNLUGUNDAN GARATIYE GOTUREMEDIM... HE BİRDE YANINDA DAHA ONCEDEN DARBE YEDIGI ICIN AKLIMDA SUPHELER BASLADI... YA DARBE YEDI DIYE GARANTIYE ALMAZLARSA... İŞİN SONU KAVGAYA GİDER VALLA :good:

Link to comment
Share on other sites

bır arkadasımdada aynı sorun olmustu ve format attık duzeldı arkadasım ama kesın bıos coktu dıyorsan ve bunu sen daha once yapmadıysan sen yapma derım cunku yanlıs bır ıslemde tamamen bozabılırsın

Link to comment
Share on other sites

geçen hafta komşumun acer atom işlemcili notebook'ta görüntü ekrana geliyor ama açılmıyor. Bende o zaman bios çöktüğünü düşünmüştüm. Zira ne hdd'ye ulaşabiliyorsun, ne de başlangıç cd'sine. öylece siyah ekranda saatlerce bekliyor. Garantisi olduğu için servise gönder dedim. Şimdi durduk yere garanti dışı kalmasın olur ya belki parça sorunu vardır. Sende bios update yapmadan önce bir düşün bence. Garantisi varsa boşuna risk alma derim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...