Jump to content

ödev Ip Adresleri, Ağ Cihazları, Yedek Alma


ufukkenar

Recommended Posts

Arkadaşlar lise 3. sınıftayım notumun yükselmesi için ödev aldım ödevin konusu ip adresleri, ağ cihazları, yedek alma bu konularla ilgili yazı ve slayt bulabilirseniz sevinirim(özellikle slayt) ağ sistemleri ve yönlendirme dersinden geçmem için bu son şansım lütfen yardım edin...

Link to comment
Share on other sites

Bir dönem benim de ağlarla başım dertteydi.Rapidshare e upload ettim ona bir bakın.İşinize yarar mı bilmiyorum ben de arşivimi gözden geçireyim daha çok işinize yaraycak birşey var mı diye..Kolay gelsin..

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Güzel fikir arkadaşım ama yanlış anlamada sakın sence öyle bi şeyle ugrasacak bir ögrenci olsam araştırırken bulamadıgım yerde bırakırmıydım :D (bu arada yardım eden ve etmeye devam eden kardeşlerim sakın yanlış anlamayın)

Link to comment
Share on other sites

Haklısın ama bütün bir dönem hoca öyle bir sıktıki bizi derste soguduk resmen dersten yüzünü bile görmek istemiyoz artık dersin :D

Yardım etmek de ne var anlamadım burada araması da bir emektir..Öğrencilere biraz daha anlayışlı olsak yardımcı olsak ne olur sanki..Ben dosyayı upload ettim ama sanırım indiremedin..Başka bir siteye upload edip linkini yazarım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...