Jump to content

Geforce 9800gt Ile Win7 Uyumu Sorunu...


lainhoca

Recommended Posts

arkadaşlar win7 işletim sistemini pc ye kurduktan sonra 9800gt ekran kartının win7 uyumlu sürücüsünü indirdim fakar önceleri de kurduğum oyunda bu sefer görselliğin düştüğünü hatta dış çevre görüntüsünün yerini mavi bir görüntü aldığını gördüm ama sorunun tam olarak nerden kaynaklandığını bilemedim. fifa 2010 oyununda herhangi bir sorun yok oynarken. şu an Far Cry oyununu yükledim ve bu sorunla karşılaştım (crysis değil). oyunun video ayarlarını kontrol ettim ama ayar gerektiren bir yer göremedim. yardımlarınz için şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Nvida Sitesinden Guncel Surucusu yukledin degil mi ?

Driveri Kaldır. Tekrar Yukleyecegin zaman diriver setupinin uzerine sag tus ile tiklayip yonetici olarak calistir. Bazen bu tarz sorunlardan kaynaklı yuklenen yazılımlar duzgun calismiyor.

Sayet buda sorunu Cozmez ise birde Driver Setup Dosyasına sag tus ile tıklayıp özellikler kısmını actigin zaman. Orada gorecegin Uyumluluk bolumunu vista olarak secerek yukleme yapmaya calis.

Sayet buda sorununu Cozmez ise Driverin yeni surumunu beklemek zorunda kalabilirsin.

Veya baska arkadaslarında fikirleri vardir mutlaka. Benden bukadar <_<

Link to comment
Share on other sites

win7 bazı oyun ve programlarda ekran çözünürlüğünü düşürüyor ve bunu sağ altta bir uyarıyla belirtiyor(görüntü renk düzeni vista basic olarak değiştirildi gibi), uygulamadan çıkıldığı anda ise tekrar görüntü normele dönüyor. yalnız bu sorunun çözümü henüz net değil sanırım çıkacak güncellemeler vs. ile xp de çalışıp win7 de sorun yaratan oyunlar çalışacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...