SoundMax Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 arkadaslar selam. konuyu acacak yer bulamadim bu alana actim kusura bakmayin. Herhangi bir uygulamayi andriodde ekranda vs gizleyebiliyorum. fakat yeni androidlerde elimdeki S23 de tüm uygulamalari kapa derken yukarda ince yaziyla arkaplanda calisan uygulamayi söylüyor üzerine basinca ne oldugu geliyor direk karsima. bunu kökten gizlemenin ve arkaplanda sessizce calistirmanin bir yöntemi varmi bilen varmi ? sistem dosyalari gibi calissin ama görülmesin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwin7 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 bende samsung a2 var bende gizle seçeneği yok. launcher kullanıyorum. launcherde gizleme özelliği var. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahimykr1 Posted January 9 Share Posted January 9 Please register to see this content. bu sitede tek tek anlatılmış Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwin7 Posted February 27 Share Posted February 27 SoundMax, 28.12.2023 - 02:39 yazdı: arkadaslar selam. konuyu acacak yer bulamadim bu alana actim kusura bakmayin. Herhangi bir uygulamayi andriodde ekranda vs gizleyebiliyorum. fakat yeni androidlerde elimdeki S23 de tüm uygulamalari kapa derken yukarda ince yaziyla arkaplanda calisan uygulamayi söylüyor üzerine basinca ne oldugu geliyor direk karsima. bunu kökten gizlemenin ve arkaplanda sessizce calistirmanin bir yöntemi varmi bilen varmi ? sistem dosyalari gibi calissin ama görülmesin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts