Jump to content

ibrahimykr1

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ibrahimykr1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. hocam arkadaşımız kısaca programın kaynak kodlarının açık bir alanda tutulmasını istiyor örnek github'ta kaynak kodlarını paylaşırsanız insanlar projeyi ayakta tutabilir, hem size yük olmamış olurlar hem eksikleri varsa kapatılır hem yeni patchlar, yeni tools'lar eklenir. yapacağınız işlem github'a programı eklemek bu kadar basit. tabi arzu ederseniz yaparsınız size kalmış bir durum saygılarımla
  2. pasif üyelikten çıkmak için paylaştım konu paylaşımı olsun diye pasif üyelikten çıkmak için paylaştım. boş bir konu biliyorum ama öyle
  3. Merhaba arkadaşlar, bir sürü yöntem var ben en sancılısı ama en zevkinize uygun şekilde simge değiştirmeyi göstereceğim. Bu yolu benim kullandığım bir yöntemlerden bir tanesi. Haydi gelin başlayalım. Öncelikle değiştirmek istediğimiz simgenin üstüne gelelim; özellikler diyelim > özelleştir kısmına basalım > simge değiştir kısmına gelelim Gözat kısmına basalım, ardından googledan beğendiğimiz bir görseli download edelim indirdiğimiz görsellerin dosya türleri genellikle "png, jpeg" olacağı için bizler bunu şu site aracağılı ile windows'un çalışacağı konuma getireceğiz convert edeceğiz yani Sitenin linki; https://convertio.co/tr/png-ico/ dosya uzantımız "ico" olacak hep.. resmi bulduk, ve svg türüne çevirdik şimdi ben şöyle bir yol deniyorum, c diskinde sources > simgeler diye klasör oluşturdum, simgelerimi oraya atıyorum, sonra oradan seçip yüklüyorum. https://ibb.co/cJfTvCP videolu anlatım : https://streamable.com/jt6qeu
  4. hocam dışardan apk yüklemek hiç bir zaman güvenli değildir.
  5. https://www.airdroid.com/parent-control/hide-apps-on-android/ bu sitede tek tek anlatılmış
  6. daha net açar mısın, themeforest'te ki temaları mı kuramıyorsun. her temanın kuruluş şekilleri farklıdır. örnek xenforo temaları için admin panel üzerinden tema kurulur, html temalar giydirme ile kurulur, diğer tema türleri panelin yapısına göre kurulur php scriptli temalar, php fonksiyonlarına göre kurulur. bunun bir sınırı o yüzden ne tür tema kurulumda sorun yaşıyorsan daha çok detay vermelisin.
  7. temanın indirme linkini atarsan bakarım, büyük ihtimalle bu tema bir altyapıya ait önce onu kurup sonra bunu ona entegre etmelisin.
  8. .project-container { display: flex; justify-content: space-between; width: 100%; } .project-image { position: relative; width: calc(25% - 20px); height: 200px; margin-bottom: 20px; } .project-image img { width: 100%; height: auto; } .project-title { position: absolute; bottom: 0; left: 0; width: 100%; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.6); color: white; padding: 10px; text-align: center; } @media (max-width: 768px) { .project-image { width: calc(50% - 20px); } .project-title { font-size: 18px; } } @media (max-width: 480px) { .project-image { width: 100%; } .project-title { font-size: 14px; } } CSS olarak bunu kullanacaksın.
  9. ftp programlarının türüne göre klasörleme yapabilir, ona göre ftp araçları seçebilirsin zaten.. bu arada attığın görselde "klasörler" elle tek tek klasör haline getirilmiş görünüyor.
  10. sitenin domain reg tarihi geçmiş sahibide yenileme yapmamış.
  11. kod deneme editöründen test ettim gayet sağlıklı çalışıyor, sorununa gelirsek acaba eklediğin "alan yanlış olabilir mi" ya da sitende html kodları engelleyen kod parçası veya yapısı olabilir mi?
  12. merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim, taşırsanız sevinirim. sorunuma gelirsek. görev çubuğu ne açsam "tam ismiyle gösteriyor." ben ikon olarak kalmasını istiyorum. yaptığım bir kaç bat dosyası yüklemesinden sonra oluştu. Görsel : https://imgyukle.com/i/yhLFIv
  13. 23H2 bana da geldi, bir farklılık göremedim. Windows verdiği sözlerin arkasında durmuyor hani apk'lar windowsta açılacaktı program kurmadan..
×
×
  • Create New...