neskali Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Yeni kasa aldım silverston fara v2 pro diğer kasa 5 yıllıktı zam gelmeden alayım dedim... Neyse 2010 yılında aldığım bilgisayarın içinde Samsung HD502HJ kafa atmaya başladı ve emekli oldu yeter artık dedi 😄 13 yıldır beni yarıyolda bırakmayan Eski Samsung'a kucak dolusu sevgiler..... Ahh Ahh ayrılık acı ama yapacak bişey de yok 🥲 Edited December 31, 2023 by neskali 3 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2003 yılında benimde selerum PC vardı yanlız bendeki hdd 40 GB idi sizde ki HDD o yıllar 500 GB yoktu veya vardı da bizim oraya mi gelmedin😀 sanırım tarihînizde yanlışlık olmasın 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 bozart, 6 saat önce yazdı: 2003 yılında benimde selerum PC vardı yanlız bendeki hdd 40 GB idi sizde ki HDD o yıllar 500 GB yoktu veya vardı da bizim oraya mi gelmedin😀 sanırım tarihînizde yanlışlık olmasın vardı her zaman küçükler bitsin ticari akış neskali, 8 saat önce yazdı: Yeni kasa aldım silverston fara v2 pro diğer kasa 5 yıllıktı zam gelmeden alayım dedim... Neyse 2003 yılında aldığım ilk bilgisayar Beko nun içinde Samsung 500 gb Hdd kafa atmaya başladı ve emekli oldu yeter artık dedi 😄 20 yıldır beni yarıyolda bırakmayan Eski Samsung'a kucak dolusu sevgiler..... Bazı inanmayacaklar olacaktır illaki ama Hdd keşke açılsaydı da Hdd Sentinelden görüntü atsaydım kaç binler saat kullanılmış diye.... Ahh Ahh ayrılık acı ama yapacak bişey de yok 🥲 20 yıl iyi normal kullanımda gayet başarılı samsung 500 gb ben dede vardı 7 yılda 7 katı veri yazmıştım hatıra olarak saklıyorum en uzun kullandığım yarıda bırakmayan diskim di atmadım süs eşyası yaptım disk çalışıyorsa harici olarak da bağlarsan görür program ide diskler en sağlamı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdemYakups Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Bende 2003te 80 GB hatırlıyorum en fazla. O yıllarda 20 ile 80 gb arası kullnım vardı en fazla kullanan sanırım 120 kullnıyordu ama senin iyiymiş 500gb çünkü hddlerin kullanım alışkanlığına göre o kadar ömrü yok. Ben 1 ay hiç kullanmadım 500lük çat gitti. Sırf kullanmadığım için. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtinax Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 2001de bilgisayar sektörüne girdim. 2003'te 500 gb hdd yoktu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted December 31, 2023 Author Share Posted December 31, 2023 (edited) bozart, 16 saat önce yazdı: 2003 yılında benimde selerum PC vardı yanlız bendeki hdd 40 GB idi sizde ki HDD o yıllar 500 GB yoktu veya vardı da bizim oraya mi gelmedin😀 sanırım tarihînizde yanlışlık olmasın Evet tarihte yanlışlık olmuş hocam haklısınız 2010 olmalıydı Samsung HD502HJ en eski Pc'm den kalma diye aklımda kalmış.... 7 yıl sonra bi kasa daha toplamıştım unutmuşum.... Edited December 31, 2023 by neskali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts