bensuslu11 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Gördüğüm kadarıyla bazı modlu windows sistemlerini türkçe kullanmak isteyen arkadaşlar var. bu yüzden forumdaki arkadaşlara soruyorum. forum üyelerine soruyorum, düzenli olarak türkçe yada multilanguage şeklinde imaj paylaşılmasını istiyor musunuz? Forum’un böyle paylaşımlara ihtiyacı varmı? Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer türkçe yada çoklu dil şeklinde istediğiniz imaj varsa konu başlığı altına yorumunuzu belirtiniz Edited January 15 by bensuslu11 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
34ero Posted January 15 Share Posted January 15 konu başlığı iyi olur hangi kaynaktan olduğu ve değişiklikler anlatılır .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor semsibey Posted January 15 Editor Share Posted January 15 Bu başlık sohbet için ise teknik konular için ayrı bir başlık açın. Bu başlık Forum hakkında öneri ise Moderatörlere sesleneceğiniz bir ana konu var, konuyu oraya açmanız gerekirdi. Öneri ise Raporlayın ve rapora ne istediğinizi yazın, duruma göre hareket edelim. https://www.tnctr.com/forum/4-forum-ile-ilgili-soru-ve-önerileriniz-feedback/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 15 Share Posted January 15 İlk çeviri yaptığım zamanlarda, başka sistemlere güvenilmez ve TncTr türk sitesi, yabancı kaynakları buraya getirmeyin, kendi isonuzu yapın tarzında yorumlar yapıldı. Ben de, çalışmalara son vermiştim, başlar başlamaz. Bana yapılan ve sergilenen hareket, sana tam tersi oldu bensüslü kardeşim. Sana, deyimi yerindese yürü ya kulum dediler sitedeki herkes. Önemli bir // Not = Yabancı kaynakların paylaşımı konusunda, asıl olan bir gerçek var... Güvenmediğiniz yabancılar sisteme zararlı bir şey eklemeseler bile, çeviri yapan kişi zararlı araçları entegre edip, suçu ve sorumluluğu, sistemin yapımcısı ben değilim deyip, üzerinden atabilir... // Bunu senin için söylemiyorum bensüslü, bir gerçeği aydınlatmak için yazıyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur, saygılarımla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted January 15 Author Share Posted January 15 (edited) va7eyla, 3 dakika önce yazdı: İlk çeviri yaptığım zamanlarda, başka sistemlere güvenilmez ve TncTr türk sitesi, yabancı kaynakları buraya getirmeyin, kendi isonuzu yapın tarzında yorumlar yapıldı. Ben de, çalışmalara son vermiştim, başlar başlamaz. Bana yapılan ve sergilenen hareket, sana tam tersi oldu bensüslü kardeşim. Sana, deyimi yerindese yürü ya kulum dediler sitedeki herkes. Önemli bir // Not = Yabancı kaynakların paylaşımı konusunda, asıl olan bir gerçek var... Güvenmediğiniz yabancılar sisteme zararlı bir şey eklemeseler bile, çeviri yapan kişi zararlı araçları entegre edip, suçu ve sorumluluğu, sistemin yapımcısı ben değilim deyip, üzerinden atabilir... // Bunu senin için söylemiyorum bensüslü, bir gerçeği aydınlatmak için yazıyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur, saygılarımla... Sorumluluk kullanana aittir. Ben uyarımı yaptım kardeşim. İnternetten indirdiğimiz bir sürü uygulama vb. Var. İllaki işletim sistemi olmak zorunda değil. Sonuç olarak risk alıp kuruyoruz. Talep varsa yapacak birşey yok. Ayrıca kimse bana yürü ya kulum demedi, nedense bu konuda kendimi geliştirme ihtiyacı hissettim. Ve devam ettim. Durum bu. Bana özel bir ayrıcalık tanımadılar. Kimsede size dur orda, paylaşımlarını kes demedi. Neden kocundun anlamadım Edited January 15 by bensuslu11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonTas27 Posted January 15 Share Posted January 15 Emeğine sağlık önemli olan güzel çalışman kardeşim bu tnctr ailesi tek sen değilsin bilen senden öncesi köylü muton byos forjest Mephisto Emre 028 Casper ve by tr elimden geleni yapıp tnctr ailesi yardımcı olmuştur Ögreticilik her zaman iyidir kendini beğenmiş kişiler olur çıkar bize düzgün işleri çıkarmak düşer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker_55 Posted January 16 Share Posted January 16 Şunu sorabilirmiyim; mesela internetten ingilizce msdn iot ltsc 2021 imajını indirdim bunu iso dosyası ile nasıl türkçe kurdurabilirim. Kurulduktan sonra dil paketi yükleme şekli olmadan direkt kurarken türkçe kurdurma şeklinde nasıl yapabilirim. Teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted January 16 Share Posted January 16 striker_55, 1 saat önce yazdı: Şunu sorabilirmiyim; mesela internetten ingilizce msdn iot ltsc 2021 imajını indirdim bunu iso dosyası ile nasıl türkçe kurdurabilirim. Kurulduktan sonra dil paketi yükleme şekli olmadan direkt kurarken türkçe kurdurma şeklinde nasıl yapabilirim. Teşekkürler Basit bir script ile tr ltsc21, iot ltsc 21e çevrilebilir. Dil eklemekten daha sağlıklı 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker_55 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) amd_turkey, 18 dakika önce yazdı: Basit bir script ile tr ltsc21, iot ltsc 21e çevrilebilir. Dil eklemekten daha sağlıklı script elinde mevcutmdur. Aslında bunu istememin sebebi iot 2019 ltsc sürümü için kullanmak Edited January 16 by striker_55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted January 16 Share Posted January 16 Please register to see this content. Ltsc 21 için. 19 için denemedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted January 16 Author Share Posted January 16 striker_55, 5 saat önce yazdı: Şunu sorabilirmiyim; mesela internetten ingilizce msdn iot ltsc 2021 imajını indirdim bunu iso dosyası ile nasıl türkçe kurdurabilirim. Kurulduktan sonra dil paketi yükleme şekli olmadan direkt kurarken türkçe kurdurma şeklinde nasıl yapabilirim. Teşekkürler Lang.ini dosyasını düsenlemelisin dil ekledikten sonra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts