Popular Post bensuslu11 Posted February 5 Popular Post Share Posted February 5 (edited) [Entegre edilen diller] ar-SA bg-BG ca-ES el-GR en-GB es-ES eu-ES fr-FR gl-ES he-IL hr-HR pt-PT ro-RO ru-RU l-SI sr-Latn-RS tr-TR uk-UA İndirme linki : https://pixeldrain.com/u/mv4swa2Z Edited March 19 by bensuslu11 4 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Çok makbule geçecek bir paylaşıma ne diyebiliriz ki; şimdiden emeğinize sağlık, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Hem ülkemiz, hem de yurt dışında yasayan insanlarımıza yönelik bir çalışma oluyor. Tebrik ederim. Geç olsun temiz olsun, sabırla beklemeyi biliriz.😂 Edited February 6 by tomyblack 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakarmetin Posted February 5 Share Posted February 5 SELAM ABİ İÇİNDE BİR ARAPÇA DİL KOYABİLRMİSN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 18 Author Share Posted March 18 bakarmetin, 5.02.2024 - 15:25 yazdı: SELAM ABİ İÇİNDE BİR ARAPÇA DİL KOYABİLRMİSN Bugün kısmetse paylaşıyorum. Arapçada ekledim kardeşim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmac14 Posted March 19 Share Posted March 19 ne zaman paylaşılacak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 19 Author Share Posted March 19 (edited) tmac14, 2 saat önce yazdı: ne zaman paylaşılacak? paylaşıldı indirme linkleri Edited March 19 by bensuslu11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted March 19 Share Posted March 19 Selamünaleyküm, yahşi adam yapmış yapacağını, Mübarek Ramazan fitresini bu şekilde karşılıyor gibi, işin latifesi bir yana inanınız hem ülkemiz, hem yurt dışı kullanıcılarının hizmetine sunulmuş, genele hitap edecek BÜYÜK EMEK ve TİTİZLİKLE SERVİS edilmiş harika bir paylaşım karşımızda, Eyvallah kardesim, emeklerin icin, harcadigin zaman icin hakkini helal et. Yolum uzak heybem agir oralara gelememem, olurda gelir isem soz seni bulacagim. Karsilikli bir sohbet ederiz. Neden olmasin. Sistemi indirdim en kisa zamanda format attigimda geri bildirim yapacagim. Olurda eksik vs olur isede asla sorun olmaz, biliyorum ki daha iyisine daha guzeline ulasacak o azim sende gorunuyor. Selametle 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 19 Author Share Posted March 19 tomyblack, 6 dakika önce yazdı: Selamünaleyküm, yahşi adam yapmış yapacağını, Mübarek Ramazan fitresini bu şekilde karşılıyor gibi, işin latifesi bir yana inanınız hem ülkemiz, hem yurt dışı kullanıcılarının hizmetine sunulmuş, genele hitap edecek BÜYÜK EMEK ve TİTİZLİKLE SERVİS edilmiş harika bir paylaşım karşımızda, Eyvallah kardesim, emeklerin icin, harcadigin zaman icin hakkini helal et. Yolum uzak heybem agir oralara gelememem, olurda gelir isem soz seni bulacagim. Karsilikli bir sohbet ederiz. Neden olmasin. Sistemi indirdim en kisa zamanda format attigimda geri bildirim yapacagim. Olurda eksik vs olur isede asla sorun olmaz, biliyorum ki daha iyisine daha guzeline ulasacak o azim sende gorunuyor. Selametle İyi günlerde kullan kardeşim. Hakkım sonuna kadar helal olsun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Eyvallah çok müteşekkir oldum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Sistemden her hangi bir bilesen, ekleme veya cikarma vs olup olmadigini konu basliginda vermemissin ama orijinali bozmuyorsun diye biliyorum. Edited March 19 by tomyblack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 19 Author Share Posted March 19 Hiçbir bileşen silinmedi, temiz iso, msdn tomyblack, 25 dakika önce yazdı: Eyvallah çok müteşekkir oldum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Sistemden her hangi bir bilesen, ekleme veya cikarma vs olup olmadigini konu basliginda vermemissin ama orijinali bozmuyorsun diye biliyorum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 (19044.3930) Français harika bir sunum (bunun Türkçesini de paylaştınız ama denemedim deneyenler mutlaka dönüş yapmışlardır!!!) Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Güncelleme no (KB5034441) Hata Kodu (0x80070643) Bu iki paylaşımınızdan Fransızca olanını ilk sunduğunuz zamandan beri kullanıyorum. Bütün güncellemeleri sorunsuz alıyor hic bir sorun yok. (9 numara paylaşım (defender ve Edge hariç olsaydı 10 verecektim🤣) Sadece Microsoft Visual c++ sorunu yasamıştım onunda neden kaynaklandığını dun tekrar format attım ve bana lazım programları sırayla yükledim ve codec pack programından kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Onu sildikten sonra sorun bitti. Elimdeki eski bir codec programıydı sanırım uyumsuz olduğu içindi. Harici depoda çok dil seçenekli İSO var iken sadece Türkçe ve Fransızcasının gereksiz olduğunu düşündüm ve Multilang nasılsa bu dilleri barındırıyor onu deneyeyim istedim, Format attım şu an sistem bu Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Bunda tek sorun var internette de araştırdım çok kişi bu güncellemeden mustarip Güncelleme no (KB5034441) Hata Kodu (0x80070643) bunun gizlenebilmesi vs bana uzun hikaye geldi, daha doğrusu başarabilirim ama artık kafam basmıyor. Bu çok dil seçenekliyi defender kapalı güncel şekilde olurda ilerde sunarsanız inşallah haberim olur alırım, Yazmayı seviyorum katlandığın için hakkını helal et selamlar. Yani windozs 10 paylaşımların depoda saklı duruyor Çeyiz gibi mübarek🤣 Edited May 8 by tomyblack 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Videonun 2 dakika 11. saniyesinde gosterilen "600 MB lik saglam kurtarma bolumu" sizin paylasiminizda bende 644 mb görünüyor. Fransizca olan paylasiminizda ise 1000mb yani 1 gb dolayisiyla o nedenle Fransizca sunumunuz guncellemeyi aliyor. Simdi olayi cozdum.🤣 Ama ben bu videodaki işlemleri yapamam bana gore zor sınav. Onu sen basarir ve guncelleyip sunarsan Kurban Bayramina hediye verirsin olur mu? 🤣 Edited May 8 by tomyblack 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted May 8 Author Share Posted May 8 Zamanım olursa bi ara el atar güncellerim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted May 10 Share Posted May 10 (edited) bensuslu11, 09.05.2024 - 01:11 yazdı: Zamanım olursa bi ara el atar güncellerim Tabiki oncelikli durum sizin zamaniniz, Fransizca paylasiminizin son guncel hali Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 19044.4291 bende böyle Eger çok dil seçenekli ( Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca sanırım Rusça ve Arapça talepleri oluyor) imkânınız dahilinde paylaşır iseniz sizden istirhamım lütfen Defender pasif yada tamamen kapalı halde yapabilirimsiniz? Edge sanırım cok kisi kullanmıyor çünkü arka planda sürekli calistigini düşünüyorum onu da iptal ettiniz mi benim için kafi durum. Yok Original paylasirim her birey kendi sistemini kendisi duzenlesin der iseniz onada eyvallah. Sevgi ve saygilar, selamlar. Edited May 10 by tomyblack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted May 10 Author Share Posted May 10 tomyblack, 31 dakika önce yazdı: Tabiki oncelikli durum sizin zamaniniz, Fransizca paylasiminizin son guncel hali Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 19044.4291 bende böyle Eger çok dil seçenekli ( Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca sanırım Rusça ve Arapça talepleri oluyor) imkânınız dahilinde paylaşır iseniz sizden istirhamım lütfen Defender pasif yada tamamen kapalı halde yapabilirimsiniz? Edge sanırım cok kisi kullanmıyor çünkü arka planda sürekli calistigini düşünüyorum onu da iptal ettiniz mi benim için kafi durum. Yok Original paylasirim her birey kendi sistemini kendisi duzenlesin der iseniz onada eyvallah. Sevgi ve saygilar, selamlar. Edgeyi silmeden arka planda çalışmasını kapatmasını sağlayabiliyorum. O yüzden sorun olmuyor. Vu yüzden edgeyi silmiyorum. Defender konusuna gelirsek, wvet devre dışı bırakabilirim. Ve böyle bir sürüm yayınlanabilir. Ben genelde msdn tadında yayınlama taraftarıyım ama bir kez yayınlamaktan sorun çıkmaz diye düşünüyorum 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yucgun Posted July 2 Share Posted July 2 Merhaba multi lang. yazdığı için şimdi indirdim ama almanca dil yok içinde yardımcı olabilirmisiniz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted July 2 Author Share Posted July 2 yucgun, 13 saat önce yazdı: Merhaba multi lang. yazdığı için şimdi indirdim ama almanca dil yok içinde yardımcı olabilirmisiniz ? Almanca entegrasyon yaptığımı hatırlıyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) Bu sunumunuz bende vardi fakat son güncellemeyi yapmadığı icin silmiştim ve Sanırım son güncel haliyle ve microsoft Visual entegre edilmis halde bir paylasim yapmanız vacip oldu.😂 Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2 19044.4529 Multilingue (Çok dilli) Edited July 3 by tomyblack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts