va7eyla Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) Aşağıda bir site veriyorum, sitede aratmanız gereken ana başlıkları veriyorum. Sizler istediklerinizi, aratarak indirebilirsiniz... Uygulama Isimleri... ( Kopyala yapıştır ve arat... ) Alıntı ### Common Apps / Client editions all Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe Microsoft.StorePurchaseApp_8wekyb3d8bbwe Microsoft.SecHealthUI_8wekyb3d8bbwe Microsoft.VCLibs.140.00_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Windows.Photos_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsCamera_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsNotepad_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Paint_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsTerminal_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.DesktopAppInstaller_8wekyb3d8bbwe # MicrosoftWindows.Client.WebExperience_cw5n1h2txyewy # Microsoft.WindowsAlarms_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsCalculator_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsMaps_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.MicrosoftStickyNotes_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.ScreenSketch_8wekyb3d8bbwe # microsoft.windowscommunicationsapps_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.People_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.BingNews_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.BingWeather_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.MicrosoftSolitaireCollection_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.MicrosoftOfficeHub_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsFeedbackHub_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.GetHelp_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Getstarted_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Todos_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.XboxSpeechToTextOverlay_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.XboxGameOverlay_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.XboxIdentityProvider_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.PowerAutomateDesktop_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.549981C3F5F10_8wekyb3d8bbwe # MicrosoftCorporationII.QuickAssist_8wekyb3d8bbwe # MicrosoftCorporationII.MicrosoftFamily_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.OutlookForWindows_8wekyb3d8bbwe # MicrosoftTeams_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Windows.DevHome_8wekyb3d8bbwe ### Media Apps / Client non-N editions # Microsoft.ZuneMusic_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.ZuneVideo_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.YourPhone_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.GamingApp_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.XboxGamingOverlay_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Xbox.TCUI_8wekyb3d8bbwe # Clipchamp.Clipchamp_yxz26nhyzhsrt ### Media Codecs / Client non-N editions, Team edition # Microsoft.WebMediaExtensions_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.RawImageExtension_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.HEIFImageExtension_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.HEVCVideoExtension_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.VP9VideoExtensions_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.WebpImageExtension_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.DolbyAudioExtensions_8wekyb3d8bbwe ### Surface Hub Apps / Team edition # Microsoft.Whiteboard_8wekyb3d8bbwe # microsoft.microsoftskydrive_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.MicrosoftTeamsforSurfaceHub_8wekyb3d8bbwe # MicrosoftCorporationII.MailforSurfaceHub_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.MicrosoftPowerBIForWindows_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c # Microsoft.Office.Excel_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Office.PowerPoint_8wekyb3d8bbwe # Microsoft.Office.Word_8wekyb3d8bbwe Sitenin linki... Alıntı Micorsoft Store - Apps Downloader... Edited March 12 by va7eyla 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adbenim Posted March 10 Share Posted March 10 "URL (link)" değilde "PackageFamilyName" seçilmeli Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 adbenim, 14 dakika önce yazdı: "URL (link)" değilde "PackageFamilyName" seçilmeli Please register to see this content. Onu ben biliyorum da, yazmadım, siteye girenler çözsün diye. Ayrıca, bütün uygulamaların yüklenebilmesi için, pcde uygulama yükleyici bulunması lazım. Ve de .appxbundle veya .msixbundle olarak sunulan formatlardan en son sürümü indirsinler. Eğer kurulmayan bir uygulama olursa, hata yerinde neden kurulmadığı yazıyor, nedeni genel olarak, işletim sistemi yetersizliğinden kaynaklanıyor. Listede olan bazı uygulamların son sürümleri windows 11 için hazırlanmış ve windows 10 da yüklemeye çalıştığınızda, sizdeki sürümü ve olması gereken sürümü hata yerinde belirtiyor... Saygılarımla.... Aslında gereken tüm uygulamaları indirip yedekledikten sonra, mağaza silinmiş bir sistemle buraya sunmak isterdim ama, sadece benim indirdiklerim 2 gb ta yakın yer kaplıyor, bu yüzden sistem yapıp içine koymayı uygun görmedim. Fakat windows 10 da olmayan ve bazı pclere gelmeyen hevc uzantıların gereken codec uygulması bile bu şekilde kuruluyor Sadece o değil, sisteminizde kaldırılmış hangi uygulama varsa, eğer bağlatıları hala sisteminizdeyse, yani gerekenleri sisteminizdeyse, buradaki appx indirdikten sonra tekrar yükleniyor. Denemedim ama, bir ara birileri telefon uygulaması sormuştu. Telefon uygulaması olmayan bir sistemde uygulamayı indirin, eğer uygulama yükleyici varsa sisteminizde rahatça geri kurulur... Mağzanız olmasa bile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yazdo Posted March 10 Share Posted March 10 SON_VATAN, 24.02.2024 - 00:34 yazdı: Store mağaza olmadan bu uygulamalar harici olarak nereden yükleyebiliriz? Buradan yükleyebilirsin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 yazdo, 55 dakika önce yazdı: Buradan yükleyebilirsin ****Hepsi yüklenebilir durumda şuan, açmak ve yüklemek için, gereken tek dosya, ****Uygulama yükleyicisi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 va7eyla, 8 saat önce yazdı: Aşağıda bir site veriyorum, sitede aratmanız gereken ana başlıkları veriyorum. Sizler istediklerinizi, aratarak indirebilirsiniz... Uygulama Isimleri... ( Kopyala yapıştır ve arat... ) Sitenin linki... microsoft store olmayan win11 e microsoft store nasıl kurarım daha bunu çözebilen babayigit görmedim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 efsane01h, 20 dakika önce yazdı: microsoft store olmayan win11 e microsoft store nasıl kurarım daha bunu çözebilen babayigit görmedim Eğer uygulama yükleyicisi yüklüyse, size hazır dosya atarım. Öncelikle uygulama yükleyicisi var mı sisteminizde ona bakın? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) va7eyla, 8 dakika önce yazdı: Eğer uygulama yükleyicisi yüklüyse, size hazır dosya atarım. Öncelikle uygulama yükleyicisi var mı sisteminizde ona bakın? yolla aga sana zahmet size mesaj yoluyamıyorum bu arada store gösteriyor ama açmıyor aga dosyayı atın Edited March 10 by efsane01h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 (edited) efsane01h, 15 dakika önce yazdı: yolla aga sana zahmet size mesaj yoluyamıyorum bu arada store gösteriyor ama açmıyor aga dosyayı atın va7eyla, 3 saat önce yazdı: ****Hepsi yüklenebilir durumda şuan, açmak ve yüklemek için, gereken tek dosya, ****Uygulama yükleyicisi... Öncelikle hibit uninstaller kurun, mağaza uygulmalarınıza bakın, eğer uygulama yükleyici yüklüyse, kurulması lazım. Store ile ilgili bir hata verirse, okursunuz yada hatayı kopyala yapıştr buraya atın. Bu arada modifiyeli işletim sistemi kullanıyorsanız, gereken sistem dosyalarıda önemli, silinmiş olabilir... Onun dışında eğer store varsa bile yeniden kur diyerek kurabilirsiniz, olaki bir hata verdi. Hibit ile storeyi kaldırın, sadece stroreyi, verdiğim dosyayı ondan sonra çalıştırın... Link ===> Bu da hibit sayfası ==> Please register to see this content. Edited March 10 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 va7eyla, 26 dakika önce yazdı: Öncelikle hibit uninstaller kurun, mağaza uygulmalarınıza bakın, eğer uygulama yükleyici yüklüyse, kurulması lazım. Store ile ilgili bir hata verirse, okursunuz yada hatayı kopyala yapıştr buraya atın. Bu arada modifiyeli işletim sistemi kullanıyorsanız, gereken sistem dosyalarıda önemli, silinmiş olabilir... Onun dışında eğer store varsa bile yeniden kur diyerek kurabilirsiniz, olaki bir hata verdi. Hibit ile storeyi kaldırın, sadece stroreyi, verdiğim dosyayı ondan sonra çalıştırın... Link ===> Bu da hibit sayfası ==> Please register to see this content. hata alıyorum üstad nasıl yardımcı olursunuz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 efsane01h, 5 dakika önce yazdı: hata alıyorum üstad nasıl yardımcı olursunuz ? Siz hangi sürüm kullanıyorsunuz ve uygulama yükleyici var mı? Uygulama yükleyiciniz yok gibi görülüyor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) va7eyla, 14 dakika önce yazdı: Siz hangi sürüm kullanıyorsunuz ve uygulama yükleyici var mı? Uygulama yükleyiciniz yok gibi görülüyor... uygulama yükleyicisini nerden yüklüyebilirim ? Edited March 10 by efsane01h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 efsane01h, 6 dakika önce yazdı: uygulama yükleyicisini nerden yüklüyebilirim ? Onu bilmiyorum, öncelikle onu öğrenin gerisi kolay... Bu arada uygulama yükleyicisi veya storeyi kim kaldırdı sisteminizden? Modlu mu sistem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: Onu bilmiyorum, öncelikle onu öğrenin gerisi kolay... Bu arada uygulama yükleyicisi veya storeyi kim kaldırdı sisteminizden? Modlu mu sistem... Please register to see this content. üstad modlu degil diye biliyorum çocuklar kaldırmış olabilir bilmiyorum nasıl yüklüyebilrim size zahmet uyguluma yükleyicisini linkini atarmısınız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 10 Share Posted March 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 cmlacla, 2 dakika önce yazdı: Uygulama yükleyicisini bu siteden indirse bile, paket yükleyici olarak sunuluyor. Ve paket yükleyici dosyasını, uygulama yükleyici yoksa, kuramaz. Yani, gereken dosyayı bile, gereken uygulama yoksa kuramaz... Başka yolları varsa bilmiyorum. efsane01h, 7 dakika önce yazdı: üstad modlu degil diye biliyorum çocuklar kaldırmış olabilir bilmiyorum nasıl yüklüyebilrim size zahmet uyguluma yükleyicisini linkini atarmısınız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: Uygulama yükleyicisini bu siteden indirse bile, paket yükleyici olarak sunuluyor. Ve paket yükleyici dosyasını, uygulama yükleyici yoksa, kuramaz. Yani, gereken dosyayı bile, gereken uygulama yoksa kuramaz... Başka yolları varsa bilmiyorum. nasıl yapacaz üstad team versem özelden mesaj atıp bakabilirmisiniz size zahmet 2 dk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 efsane01h, 6 dakika önce yazdı: nasıl yapacaz üstad team versem özelden mesaj atıp bakabilirmisiniz size zahmet 2 dk Uyguluma yükleyiciniz yoksa, yeniden kurmayı bilmiyorum. İnternette araştırın ama, kolay kolay çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum. Onun dışında, orijinal sistemden kolay kolay kaldırılan bir şey değil uygulama yükleyicisi. Yardım edemedim üzgünüm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 10 Share Posted March 10 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: Uyguluma yükleyiciniz yoksa, yeniden kurmayı bilmiyorum. İnternette araştırın ama, kolay kolay çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum. Onun dışında, orijinal sistemden kolay kolay kaldırılan bir şey değil uygulama yükleyicisi. Yardım edemedim üzgünüm. üstad size zahmet teamdan baksaydınız belki bişiyler yapabilirdiniz ben bilmiyorumda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 10 Author Share Posted March 10 (edited) efsane01h, 23 dakika önce yazdı: üstad size zahmet teamdan baksaydınız belki bişiyler yapabilirdiniz ben bilmiyorumda Maalesef. Hiç girmesem daha iyi olur. Size Gereken bu, Please register to see this content. Birazdan ilgili yerdeki kodu da atacağım. Bu da gereken kod = Microsoft.DesktopAppInstaller_8wekyb3d8bbwe ( Not = Bu isimle aratın indirin, sonra sitede yazılanları uygulayın. ) Edited March 10 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 11 Share Posted March 11 Mağaza uygulaması yüklüyse. Yönetici powershell açarak komut yardımıyla uygulama kurabilirsiniz. Eğer sisteminizde hata yoksa, powershell metodu kesin kurulum yapar. Defaatle bu konu çok açıldı ve nasıl yapıldığını anlatıldı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 11 Author Share Posted March 11 cmlacla, Bir saat önce yazdı: Mağaza uygulaması yüklüyse. Yönetici powershell açarak komut yardımıyla uygulama kurabilirsiniz. Eğer sisteminizde hata yoksa, powershell metodu kesin kurulum yapar. Defaatle bu konu çok açıldı ve nasıl yapıldığını anlatıldı. Bu konudaki linkten indirlen uygulamalarda, mağaza olması gerekmez. Uygulama yükleyicisi varsa sistemde, çift tıklayınca kurulum başlıyor ve ilerliyorsunuz. Ayrıca mağazayı kurmadan da diğer uygulamaları kurabilirsiniz şart değil mağaza. Tek gereken uygulama yükleyicisi, defalarca söyledim, umarım birileri anlar artık. Siz biliyorsunuz diye biliyorum ama, mağazanın gerekmediğini bilmiyorsunuz. Uygulama yükleyicisi sistemde varsa, Mağaza'yı da çift tıkla kurabiliyorusunuz. Zor olan powershell komutlarına gerek yok... Power shell komutunu, uygulma yükleyicisi olmayan bir sistemde kullanabilir diye önerdim. Saygılarımla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 11 Share Posted March 11 va7eyla, 1 saat önce yazdı: Bu konudaki linkten indirlen uygulamalarda, mağaza olması gerekmez. Uygulama yükleyicisi varsa sistemde, çift tıklayınca kurulum başlıyor ve ilerliyorsunuz. Ayrıca mağazayı kurmadan da diğer uygulamaları kurabilirsiniz şart değil mağaza. Tek gereken uygulama yükleyicisi, defalarca söyledim, umarım birileri anlar artık. Siz biliyorsunuz diye biliyorum ama, mağazanın gerekmediğini bilmiyorsunuz. Uygulama yükleyicisi sistemde varsa, Mağaza'yı da çift tıkla kurabiliyorusunuz. Zor olan powershell komutlarına gerek yok... Power shell komutunu, uygulma yükleyicisi olmayan bir sistemde kullanabilir diye önerdim. Saygılarımla... 🙈🙉🙊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 11 Author Share Posted March 11 (edited) cmlacla, 23 saat önce yazdı: 🙈🙉🙊 Sizin bildiğinizi ve bildiğiniz halde 3 maymunu oynadığınızı biliyordum. // (( Ne kadar bilmek kelimesi kullandım efsane01h, 10.03.2024 - 22:14 yazdı: üstad size zahmet teamdan baksaydınız belki bişiyler yapabilirdiniz ben bilmiyorumda yazdo, 10.03.2024 - 16:38 yazdı: Buradan yükleyebilirsin adbenim, 10.03.2024 - 15:49 yazdı: "URL (link)" değilde "PackageFamilyName" seçilmeli Sitedeki bilen veya bilmeyen bütün üyelere gelsin... ButterflyOS sisteminden video çekilmiştir... // **Mağaza veya mağazaya dair hiçbir şey yüklü değilken, teker teker gerekli gördüklerimi yükledim... Edited March 12 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted March 12 Share Posted March 12 va7eyla, 11.03.2024 - 12:46 yazdı: Sizin bildiğinizi ve bildiğiniz halde 3 maymunu oynadığınızı biliyordum. // (( Ne kadar bilmek kelimesi kullandım Sitedeki bilen veya bilmeyen bütün üyelere gelsin... ButterflyOS sisteminden video çekilmiştir... // **Mağaza veya mağazaya dair hiçbir şey yüklü değilken, teker teker gerekli gördüklerimi yükledim... Aga olmadi be 😑😪🫤 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts