relati7ity Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Windows 10'u Windows 7'ye benzetmeye çalışıyordum bunca zaman... // Şimdi tersine yol izleyerek, Windows 10'un, Windows 7 de olmayan özelliklerini Windows 7 ye getirmeye çalışacağım. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak... Çalışma aşamasındayım... Edited April 20 by relati7ity 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted April 20 Share Posted April 20 Windows 7 desteği bitti. Windows 7 üzerinden bence boşuna çalışma yapmayın. Windows 11 üzeriden Win 7 benzetmeye çalışin. Yakında Windows 10 desteği bitti bitecek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 20 Author Share Posted April 20 bozart, 16 dakika önce yazdı: Windows 7 desteği bitti. Windows 7 üzerinden bence boşuna çalışma yapmayın. Windows 11 üzeriden Win 7 benzetmeye çalışin. Yakında Windows 10 desteği bitti bitecek . Görsel olarak değil, window 10 da olup, windows 7 de olmayan her şeyi getirmeyi planlıyorum. Başarılı bir sonuç alırsam, her sistemi , diğer sistemlerle harmanlarım. Ama daha kesin bir sonuç alamadım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spilay Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Relati7ity azmin takdire şayan. Yarısını başarsan o da bir gelişmedir. Kolay gelsin. Edited April 20 by spilay 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 20 Author Share Posted April 20 spilay, 7 dakika önce yazdı: Relati7ity azmin takdire şayan. Yarısını başarsan o da bir gelişmedir. Kolay gelsin. Boşa kürek sallasam da, uğraş verdiğim şeyler üzerinden, başka birşeyler öğrenir, başka şeyler üretirim. Yani bunun sonucu olumsuz bile olsa, gittiğim yol bana başka kapılar açacaktır... // Bir de evde boşum, sıkılıp oturacağıma, uğraşıyorum işte... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 20 Author Share Posted April 20 spilay, 36 dakika önce yazdı: Relati7ity azmin takdire şayan. Yarısını başarsan o da bir gelişmedir. Kolay gelsin. Teşekkür etmeyi unuttum, kusura bakmayın. Teşekkürler... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts