Popular Post shadesofdeath Posted June 11 Popular Post Share Posted June 11 (edited) SysInformer - Sistem Donanım Bilgilendirme Aracı v1.1 SysInformer aracı sisteminizdeki donanımların bilgilerini ayrıntılı olarak sunar. Uygulama v1.0 ilk sürümüdür ve bu nedenle donmalar, çökmeler gibi olumsuz tarafları olabilir. Bilgilendirme geldikçe daha çok gelişecektir. Zamanla daha fazla donanım desteği eklenir. Uyulama tamamen türkçedir. Dosya boyut : 2.9 MB VirusTotal : https://shorturl.at/vD1l6 İndir : https://pixeldrain.com/u/9pU2JWGT Not : Ayarlar sekmesi şuanlık boş henüz ilk yapı zamanla doldurulacaktır. 1.1 Güncellemesiyle beraber uygulama içinde hakkında kısmında ayrıntılı değişiklik bilgileri eklenmiştir. Edited June 11 by shadesofdeath 11 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmansavuran Posted June 11 Share Posted June 11 Güzel program bilgileri hızlı ve doğru şekilde sunuyor. Teşekkürler 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted June 11 Author Share Posted June 11 osmansavuran, Şimdi yazdı: Güzel program bilgileri hızlı ve doğru şekilde sunuyor. Teşekkürler Güzel yorumun için teşekkürler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker_55 Posted June 11 Share Posted June 11 kaynak kodunu paylaşacakmısın github üzerinden 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted June 11 Author Share Posted June 11 striker_55, 5 dakika önce yazdı: kaynak kodunu paylaşacakmısın github üzerinden Evet yakında biraz daha stabil komuma gelince evet 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adbenim Posted June 12 Share Posted June 12 (edited) Güzel çalışma. Eyvallah. Tek sorun SSD diski, HHD olarak görmesi. Edited June 12 by adbenim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted June 12 Author Share Posted June 12 adbenim, 3 saat önce yazdı: Güzel çalışma. Eyvallah. Tek sorun SSD diski, HHD olarak görmesi. Bu sorun üzerinde çalışıyorum bazı diskler HDD olarak görünyor evet bensuslu11, 4 saat önce yazdı: Bu kardeşimizin bilgi seviyesine hayranım gerçekten Teşekkür ederim kardeşim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted June 12 Share Posted June 12 (edited) Yapacağını biliyordum. Eline sağlık. Monitör kısmını da ekleyebilirsin. Kaç haftadır bu işle uğraşıyorum. Bazı kısımlar sorunsuz alınabiliyorken en çok uğraştıranlar; 1- Disk bilgilerinin detayı 2-Monitörler (Masaüstü daha kolay, laptopda harici takılı olanlar) 3- Ethernet Wifi Ses vs bazı filtrelemeler istiyor. (Sade göstermek istersek) 4- Bilgisayara ait bilgilerin standart olmaması. Bazısında gelip bazısında olmaması vs. 5- Donanım bolluğu (Tespit için zamana ihtiyaç duyduruyor) ... Please register to see this content. Edited June 12 by shaolin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted June 12 Share Posted June 12 VirusTotal'de Microsofta yakalanmış gözüküyor. Defender'dan kaçabilirsen iyi olur. Çoğu kullanıcı beleş diye onu kullanıyor. Başbelası. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted June 12 Author Share Posted June 12 shaolin, 49 dakika önce yazdı: Yapacağını biliyordum. Eline sağlık. Monitör kısmını da ekleyebilirsin. Kaç haftadır bu işle uğraşıyorum. Bazı kısımlar sorunsuz alınabiliyorken en çok uğraştıranlar; 1- Disk bilgilerinin detayı 2-Monitörler (Masaüstü daha kolay, laptopda harici takılı olanlar) 3- Ethernet Wifi Ses vs bazı filtrelemeler istiyor. (Sade göstermek istersek) 4- Bilgisayara ait bilgilerin standart olmaması. Bazısında gelip bazısında olmaması vs. 5- Donanım bolluğu (Tespit için zamana ihtiyaç duyduruyor) ... Please register to see this content. Autoit kullanmayı bırakıp c# , c++ gibi dillere yönelirsen bu kadar uğraşmazsın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted June 12 Share Posted June 12 Asla programlama öğrenmeyi düşünmüyorum. Autoit ufak araçlar yapmak için güzel. Tıkandığı yerler oluyor. Ancak çok virüs işsreti yiyor mimlenmiş. Önce autoitle yazdım ultrason sistem özelliklerini ama şu an hali python. Python da hoşuma gitti. Elbette c++ vs kadar değil bazı konularda. Ama benim fikirlerimi yapacak kadar yetenekli. Ve hala python bilmiyorum. 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
can3767 Posted June 13 Share Posted June 13 ekran kartı kısmına tıkladığımda programdan çıkıyor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmansavuran Posted June 14 Share Posted June 14 can3767, 20 saat önce yazdı: ekran kartı kısmına tıkladığımda programdan çıkıyor Sisteminiz hakkında genel bilgi ve ekran kartınızın ne olduğunu bildirmeniz gerek ki yazılımcı arkadaş sorunu fixleyebilsin. Bu şekilde "ekran kartın kısmına tıklanılınca program çıkıyor." ifadesi yetersiz kalır. Detaylı bilgi her alanda şart. İyi günler. İyi forumlar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
can3767 Posted June 15 Share Posted June 15 osmansavuran, 21 saat önce yazdı: Sisteminiz hakkında genel bilgi ve ekran kartınızın ne olduğunu bildirmeniz gerek ki yazılımcı arkadaş sorunu fixleyebilsin. Bu şekilde "ekran kartın kısmına tıklanılınca program çıkıyor." ifadesi yetersiz kalır. Detaylı bilgi her alanda şart. İyi günler. İyi forumlar Amd Radeon (TM) Graphics ekran kartı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts