Jump to content

Hangisi Daha Komik :d


ByCasus0101

Recommended Posts

Kemal SUNAL(rahmetli) filmlerindeki karakterleri halk içerisinden seçiyor ve en önemlisi insanların sıkıntılarını, çektikleri zorlukları mizahi bir uslupla bize sunuyor. Kendimizi seyrediyoruz gülerek. Belkide en önemlisi bize veya devlete veyahutta biryerlere mizah yoluyla mesaj kaygısı taşıyor.

Fakat Şahan GÖKBAKAR'da aynı şeyleri göremiyorum şahsen. Karakterinide hiç kendime yakın bulmuyorum. Evet gülüyorum, ama neye ? Hem de kendimi kodaman görmüyorum ve memleketimizde o kadar kodaman olduğumu sanmıyorum :)

Kemal SUNAL: Sinema sanatçısı

Şahan GÖKBAKAR: Komedyen

Link to comment
Share on other sites

KEMAL SUNAL Türk sinemasına , Yeşilçama büyük emekler vermiş yeri geldiğinde bir çok filmde hiç bir çıkarı olmadan ve bunu gözetmeksizin zevkle oynamış bir duayendir .... Birçok arkadaşında belirttiği gibi KEMAL SUNAL'ın 63 adet sinema filmi bulunmaktadır. 2 film çekmeyle 2 show yapmayla kimse ona yetişemez KEMAL SUNAL cevabını veren arkadaşlara canı gönülden katılıyorum , takdir ediyorum ....

Çünkü Obir duayen

Çünkü Obir Şaban

Çünkü Obir KEMAL ABİ ( Yerini Oğlun bile dolduramaz Kemal abi , Kalbimizde yaşatıyoruz seni Mekanın cennet olsun....)

Link to comment
Share on other sites

Ya bu ne 2 filmlik recep ivedikle KEMAL SUNAL karşı karşıya gelemez bile. Kemal sunal ın filmlerinde herşey var Kemal sunal bir efsanedir gecen gun en az 10 defa izlediğim filmini yine izledim. Rahmet anıyorum. 2. sıra Şener Şen bence büyük üstadlaeara saygım sonsuz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...